Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ben de dün spor yapamadım
Jillian yapayım dedim bitiremeden çocuk bitirtti
Yavruyu uyutur kalkarım dedim o da olmadı
Akşam kaçamak da yaptım
Eee yani vaz mı geçelim
Aksine daha çok asılayım kendimizi önemsemiyorsak takım için
Bugün ve yarın diyetin de sporun da
En güzelini yapıp cumaya eksi ile gelelim vazgeçmek yok

asya_01 Ne yaptın? 112 yi arayabilirsin hastaneye gitmek için. Özel araca bindirmesi çok zor oluyorsa.. Doktorla önce gidip birebir görüş ama istersen.

Hiç bu dünyayla bağlantısı yok gibi.bakıyor görmüyor konuşmuyor tepki vermiyor.hiçbir şekilde algılama yok.siringa ile veriyorum oda boğazında kalıyor mosmor oluyor.tek kişi ile değil ortak karar diyolar bende bişey diyemiyorum hastanede olse senin yüzünden derler

Bı kadın acliktan ve susuzluktan vefat edecek zaten en sonunda. Bile bile bu durumda bırakmak olur mu? Ortak karar da neymiş.. Abine soyle hemşire bir arkadaşım var onunla konuştum de. Beslenme ve sıvı alım eksikliği zibilyon tane tabloya neden olur. Direkt hastane konusunda. Özel hasta miydi gittiğiniz? Doktorla görüş. Bu kadın bundan böyle bu şekilde yasayacaksa beslenmesine çare bulunmak zorunda. Başka yolu yok. Ha doktor der ki zeharette, son günlerini evde gecirsin, o zaman tamam. Benim annemin de sadece gozu oynuyordu. İğne yaparken bile tepki vermiyordu. Bizi izleniyor, konuşmuyor, duyuyorsan elimi şık falan diyince sokmiyirdu. Ama organ fonksiyonlari normaldi. Yaşıyordu. Zekarette değildi. Bu şekilde 6 yıl yaşadı.

E evde de sen bakıyorsun. Suyu bile yutamiyor. Bunu sonucu iyi olmaz. Aspirasyonu pnomonisi olacak. Boğulur da Vedat ederse bu sefer de sen bakamadım diyecekler. Öbür lafı diyen bunu da der...

Dr aynen şöyle söyledi kolu ve ayağına fizik tedavi gerek yoluna gireceğini düşünüyorum algılama gelir gider o bu şekilde artık evde bebek gibi bir bakım gerek dedi.benim yapacağım bir şey yok hastanede dedi.ama annem eve cikinca yemek ten tam kesildi.hastanede konuşuyordu arada da olsa.duyuyordu ama evde kotulendi. Ben fikrimi söyledim ama her kafadan bir ses.diretsem beni suclicaklar.sonda takılı 3 gündür yarım torba doldu.kafam kazan gibi elden birsey gelmiyor ne yapacam bilmiyorum

E evde de sen bakıyorsun. Suyu bile yutamiyor. Bunu sonucu iyi olmaz. Aspirasyonu pnomonisi olacak. Boğulur da Vedat ederse bu sefer de sen bakamadım diyecekler. Öbür lafı diyen bunu da der...
3 gündür karilarida geliyor nobetlese duruyoruz.3 günde sesleri çıkmaya başladı.kavgaya dokecekler işi. Kadın kitliyor çenesini ediyorum etmiyorum açmıyor.komşular zekarette diyorlar

Canım birde 2 gündür sürekli büyük tuvaleti geliyor az az ama sürekli yapıyor.yemiyorda nasıl bu kadar uzun sürdü bilmiyorum.komşular da içi bosaliyor diyor.abime diyorum ne alaka si var ishal olmustur diyor

Ewet ben su bacaklarimi hissetmedigim hareketlere basliyorum bitince gelirim halim kalirsa

Tartıya son ikidun spor yapamadim birde gün var diye yedim. Bakalım cuma günü neler olacak. Bugünde spora başlayamadımüzerimdeki uyuşukluğu bir atabilsem başlıcam.

Bugün jillian için pc yi açtım ufaklık ekranu ters çevirmiş nasıl yspmışsa düzeltemedim yavrular geldi onların işi dersi bitince sıra bana gelir inşallah

Özledim be
Bugün yeşil çay içmedim henüz ama Öğlen az yedim ondan mı bilmem bir halsizlik var
Şu vicdan çorbasını yapayım dedim malzeme eksik
Gruplardan birinde detoks yazmışlar
Sabsh Öğlen akşam birer yumurta birde aralarda elma ksbuğu maydanoz limon tarçın yeşil çay zencefil ile bir çay
Çok mu katı olur Anka ne dersin

Ewet ben su bacaklarimi hissetmedigim hareketlere basliyorum bitince gelirim halim kalirsa
Kolay gelsin canım süpersin durmak yok
Senin bebek kaç aylıktı canım emziriyorsun dimi. Bence emzirirken gerek yok böyle şeylere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…