Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Canım o sondanin günlük bakımı var, değiştirmesi var nasıl olacak bu iş? Ayrıca çok az idrar çıkışı...

Canım birde 2 gündür sürekli büyük tuvaleti geliyor az az ama sürekli yapıyor.yemiyorda nasıl bu kadar uzun sürdü bilmiyorum.komşular da içi bosaliyor diyor.abime diyorum ne alaka si var ishal olmustur diyor
İkinma olmadığı için ve posalı yemediği için öyle olur. Ayrıca ishalse daha tehlikeli. Yemeyen içmeyen kadın ishal olursa.. Sondaylki bağlı idrar yolu enfeksiyonu da gelişmiş olabilir. Yarın sabah en yakın hastanenin evde bakım birimi ara, cagir. Onlardan duysunlar.

Yaa senle hiç sohbet edemiyoruz. Nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik

İyiyim çok şükür canım. Hamilelik güzel geçiyor çünkü çok şükür bulantım aşermem falan yok. Biraz iştahım açık sadece en tehlikelisi sanırım Takip ediyorum ben sizi okuyorum çoğunlukla konuşmaları muhtemelen 1 sene sonra sizle diyete başlarım

Tartıya son ikidun spor yapamadim birde gün var diye yedim. Bakalım cuma günü neler olacak. Bugünde spora başlayamadımüzerimdeki uyuşukluğu bir atabilsem başlıcam.
Tembellik yok hanimlar hadi kalkin tum yogunluguma ragmen ben firsat yaratiyorken siz miskin kiskin oturuyorsunuz canim cikti bacaklarimin titremesini durduramiyorum

Maşallah maşallah canım. İşte böyle yapınca emeklerin karşılığı çabuk alınıyor zaten
Aynen o mutlulugu yasamak istiyorum simdi cocuklara aksam yemegi yapmaya gidiyorum kendimde karabugday ve zencefilli zerdecalli tarcinli yogurt simdilik by gy

Sondanin 1 ay süresi var.cikarmamislar hastanedeyken.ben eve dinlenmeye geldiğim sıra dr taburcu etmiş. Yengem de kolaylık diye cikartmamis.batikon sürüyorum sağlık ocağına sordum mikroplar i öldürür dedi.herbiri bir avukat hangisiyle ugrasacagimi sastim ya.1 saat dursa abim 4 saat durdu biliyor yalan rüzgarı gibi.hangisiyle basedecegimi şaşırdım.Allah yardım etsin.

Kızlar neredesiniz spor yapıyorsunuz dimiiiii
Ben valide deyim hala kaynımın bugün mahkemesi vardı şükürler olsun beraat etti o yüzden spor yok ama sporlarınızı yapın liste bende beni zor durumda bırakmayın kızçeler bitince haber edin ankaya özelden atıcam bende bugün menüde yok stresten aç susuz oturdum

Bugün bende uyuyakalmışım anım sabah işe geç kaldım kahvaltı yapamadım dışardan tost poaça vs de yemiyorum bildiğin aç kaldım :) öğlen annem patates yumurta ve kaşar ile patates böreği yapmış tavada 1 dilim ondan yedim akşamada karnıbahar salata inşallah spor olarak şimdilik yarım saat yürüyüş yaptım

Niye stres oldun ki. Valide deyince kendi annene gideceksin sanmıştım ben.

Barbunya çok severim yaa. Çocuklar da çok seviyor. Yazdan 30 kilo koymuştum 4kilo kalmış bi sure pişirmeyeceğim artık

Etli patetes yemeği bulgur pilavı salata yogurt benim menüm
Tabi pilav ve patetes yemem çarşamba çarşamba

Afiyet olsun canım dün ben kepekli pirinç denedim ilk defa gayet güzelmiş tasına baktım da :) korumaya geçince ondan yiyeceğim normalde bulgurcuyum ben:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…