Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bende bu gün akşamı ettim bütün gün dışardaydım gittim yağdanmı kastanmı verdim diye spor salonuna sporada gidemedim bu gün epilasyona yetişicem diye daha yeni geldim epilasyondanda. Ordada zorla kısır yedirdiler bana

Iyi akşamlar kızlar bende servisteyim eve gidiyorum. Bende dünden karnabahar pizzasi var biraZ ondan yanına salata yoğurt. Bu arada bende insülin direnci çıktı kızlar o sebepten kilo dalgalanmaları yasiyormusum. Dr beslenme önerisi verdi ara öğün mutlaka yapmam gerekiyor yoksa kan şekerim ani yükseleceği için yemekten sonra acikmam çok olurmuş:/ moralim bozuldu yaa

Kaç çıktı canım insulin bozma moralini atlatırız. Senin de mi göbek sorun.

Bugün beim çocuğun yerli mali vardı sabahtan okulda idim. Okul çıkışı eve geldim temizlik yaptım yemek yaptim çok yoruldum. Spor yaptım üstüne her yerim ağrıyor spor listemiz varmıydı acep yoksa ben acayim mi

Bu bir alintidir kizlar. Ilgimi cekti

merhaba kendim bizzat kullandığım bir suyu size önermek istedim.. Hem yapılısı hem kullanışı çok basıt..!
1 şişe hazır suyun içine 3/4 adet çubuk tarçın ve bi tutam karanfil atıyorsunuz.Agzını kapatıp güzelce calkaladıktan sonra buzdolabın da 4 gün bekletınn Daha sonra bitene kadar günlük sabah aç karnına bi su bardağı içip yarım saat bişi yemeyın.. 2 hafta Sonra ciddi derecede etkısını göreceksınız..!

Moralini bozma ara öğünlerle tarçınla üstesinden gelirsin

Benim ictigim su surekli tarcinli sisesin icerisine bi cubuk tarcin atiyorum ertesi gun onu tuketiyorum is yerinde

DIKKAT DIKKAT
sabah yemekten bir saat önce ve gece yatmadan önce 7 zeytinle beraber bir inciri aynı anda tüketerek devam edeceğiniz bir kür ... Hepsi bu .

Menüm

Sabah 11
1 mandalina
2 bardak çay
Küçük bir dilim kek
2 kasık kisir

Öğlen
Sütlü kahve
1 ceviz

Akşam
1 kase yoğurt
1 kase çorba
1 dilim ekmek yerli malını kutladık menü böyle oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…