- 20 Şubat 2014
- 794
- 1.302
- 113
Barbunya çok severim yaa. Çocuklar da çok seviyor. Yazdan 30 kilo koymuştum 4kilo kalmış bi sure pişirmeyeceğim artık
Kaç çıktı canım insulin bozma moralini atlatırız. Senin de mi göbek sorun.Iyi akşamlar kızlar bende servisteyim eve gidiyorum. Bende dünden karnabahar pizzasi var biraZ ondan yanına salata yoğurt. Bu arada bende insülin direnci çıktı kızlaro sebepten kilo dalgalanmaları yasiyormusum. Dr beslenme önerisi verdi ara öğün mutlaka yapmam gerekiyor yoksa kan şekerim ani yükseleceği için yemekten sonra acikmam çok olurmuş:/ moralim bozuldu yaa
Gobek hep var nerdeyse çocukluğumdan beriKaç çıktı canım insulin bozma moralini atlatırız. Senin de mi göbek sorun.
Benim yeşil fasulyeAnlaşmalı olarak bu hafta kuru fasulye pişirdiniz herhalım herkesde kuru fasulye var menüde
Yok kaptan yapar mıyım o hatayıPatatesi okudum sopayı çıkarıyordum ki sonunu okuyunca geri kattım
Moralini bozma ara öğünlerle tarçınla üstesinden gelirsinIyi akşamlar kızlar bende servisteyim eve gidiyorum. Bende dünden karnabahar pizzasi var biraZ ondan yanına salata yoğurt. Bu arada bende insülin direnci çıktı kızlaro sebepten kilo dalgalanmaları yasiyormusum. Dr beslenme önerisi verdi ara öğün mutlaka yapmam gerekiyor yoksa kan şekerim ani yükseleceği için yemekten sonra acikmam çok olurmuş:/ moralim bozuldu yaa
Benim ictigim su surekli tarcinli sisesin icerisine bi cubuk tarcin atiyorum ertesi gun onu tuketiyorum is yerindeBu bir alintidir kizlar. Ilgimi cekti
merhaba kendim bizzat kullandığım bir suyu size önermek istedim.. Hem yapılısı hem kullanışı çok basıt..!
1 şişe hazır suyun içine 3/4 adet çubuk tarçın ve bi tutam karanfil atıyorsunuz.Agzını kapatıp güzelce calkaladıktan sonra buzdolabın da 4 gün bekletınn Daha sonra bitene kadar günlük sabah aç karnına bi su bardağı içip yarım saat bişi yemeyın.. 2 hafta Sonra ciddi derecede etkısını göreceksınız..!
Bunu kullanan zayiflamisBenim ictigim su surekli tarcinli sisesin icerisine bi cubuk tarcin atiyorum ertesi gun onu tuketiyorum is yerinde
Bunuda biliyorum Kuran-i Kerim de geciyor bir dr cikardi ortayaDIKKAT DIKKAT
sabah yemekten bir saat önce ve gece yatmadan önce 7 zeytinle beraber bir inciri aynı anda tüketerek devam edeceğiniz bir kür ... Hepsi bu .
Iyi kalori yakmalar ben pes ettim bugun cok yaptimBebiş uyudu ben de spora gidiyorum. Dünde yapmadım bugün yapmam şart
Evet bende onu okuyordumBunuda biliyorum Kuran-i Kerim de geciyor bir dr cikardi ortaya
Kız senin fazla kilonda yokmuş maşallah 66Ben herseyi kullandigim icin neyin etkisi oldu bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?