- 28 Kasım 2016
- 1.179
- 2.194
- 63
- 34
Amin canım inşallah.acı çekiyor gözümüzün önünde olunca daha kötü.geri hastaneye mi gotursek diyoruz.abim kaldıramaz bir daha hastaneyi bırakalım nolacak sa evinde olsun diyor.Rabbim yardımcımız olsun sürekli yasin okuyorum başındaGünaydın canım... Çok zor durumun rabbim refaha çıkarsın şifasını versin inşallah annenin
Siringayla şu veriyorum.kaşıkla bile yiyemiyor.yine Siringayla meyve suyu çorba süt veriyorum.2 siringa 2 siringa iciyo odaYemek yemeyen kişi 7 günden uzun yaşayamaz. Doktorla irtibata geç. Kaç gündür yemiyorsa soyle. En aİndan hastaneye yatırıp damardan besin takılabilir.
Özel sıvı besleme mamalar var. Yutkunma refleksinin olması çok iyi. Çorba ve süt günlük kalori ihtiyacını karşılamaz. Organların çalışabilmesi için 1000 kalori civarında ve ayrıca 1.5 lt kadar suya ihtiyacı var. Açlıktan ve susuzluktan ölmesini istiyorsa abin alsın evine götürsün. Bakanın işine karışmasınlar. Al götür anneni canım. Evde bakım olarak çağıran çok uzun sürer. En azından bir beslenme yönteminde karar kilinir. Eğer yutma refleksi de etkilenir ise (bana frontal lob etkilenmiş gibi görünüyor), verdiğin süt ve çorbalar akciğerinde kaçıp ağır ve tıkayıcı zatürreye sebep olur. Bunlar annemin başına hep geldi. PEG denilen bir şey yapıldı ve karnından hortum takildi midesine. Hatta mama firması ödünç mama pompası da veriyor. Sürekli damla damla mama gidiyorSiringayla şu veriyorum.kaşıkla bile yiyemiyor.yine Siringayla meyve suyu çorba süt veriyorum.2 siringa 2 siringa iciyo oda
allah size sabır ona da şifa versin inşallahAmin canım inşallah.acı çekiyor gözümüzün önünde olunca daha kötü.geri hastaneye mi gotursek diyoruz.abim kaldıramaz bir daha hastaneyi bırakalım nolacak sa evinde olsun diyor.Rabbim yardımcımız olsun sürekli yasin okuyorum başında
Ay çok teşekkür ederm canım
Evet büyük kaslar çalışıyor hep. Aynen devam. Geçecek sonra ağrılar.ya ben bu bacak hareketlerinden dolayı bacaklarımdan yürüyemiyorum ki ben spor aşığı biriyim kmlerce yol yürüsem bu kadar agrımıyordu bacaklar demekki çok etkili bacak kaslarına yaza inşallah incecik bacaklarım olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?