- 7 Nisan 2016
- 1.943
- 2.777
- 63
4 gün mü.. Ben de bu suyu içiyorum ama akşamdan hazırlayıp ertesi gün içiyorum. Extradan zencefil katıyorum.Bu bir alintidir kizlar. Ilgimi cekti
merhaba kendim bizzat kullandığım bir suyu size önermek istedim.. Hem yapılısı hem kullanışı çok basıt..!
1 şişe hazır suyun içine 3/4 adet çubuk tarçın ve bi tutam karanfil atıyorsunuz.Agzını kapatıp güzelce calkaladıktan sonra buzdolabın da 4 gün bekletınn Daha sonra bitene kadar günlük sabah aç karnına bi su bardağı içip yarım saat bişi yemeyın.. 2 hafta Sonra ciddi derecede etkısını göreceksınız..!
Valla insülin direncinde ara öğün yaramıyor aslında. Ama sen bi dene bakalım 1 ay doktorunu olmazsa 2. Ay Karatay yaparız seninleGobek hep var nerdeyse çocukluğumdan beriartı basen de var ama Ilerisi tip2 diyabet dedi Dr ailede de var o yüzden canım sıkıldı :/
Homa ir 3.3 çıktı canım
4 gün buzdolabında bekletip her sabah aç karna 1 bardak iciyormus4 gün mü.. Ben de bu suyu içiyorum ama akşamdan hazırlayıp ertesi gün içiyorum. Extradan zencefil katıyorum.
1,bardak sut 1 meyve yiyebilirsin başka hiç bişey yiyemezsin.Kızlaarr ben simdi yemek yemiyim demi geç oldu...
Saat 5 gibi dolma yedim 4 tane o yeter dimi?
Gece gece acikirsam ne yapiyim evde yoğurt yok.
Cuma kilosunu yakalamisken su iki gun eksiye gecmem lazim yoksa anka furur benii
Ben de zayıfladım.Bunu kullanan zayiflamis
Bende deneyeyim insallah bende verir geri almam bende çok ödem oluyorBen de zayıfladım.17 kilo verdim. 3 unu geri aldım
Valla 4 gün çok ağırlaşır onun tadı ama dene istersen. Ben akşamdan yapıp ertesi gün tüketiyorum.Bende deneyeyim insallah bende verir geri almam bende çok ödem oluyor
Bilemedim şimdi akşamdan daha mantıklı sankiValla 4 gün çok ağırlaşır onun tadı ama dene istersen. Ben akşamdan yapıp ertesi gün tüketiyorum.
Yok kaptanım benim burda akrabam yok ben gurbetteyim kayın validemdeyim mahkeme yüzünden sitrese girdim ama hamdolsun sonuç güzel olduNiye stres oldun ki. Valide deyince kendi annene gideceksin sanmıştım ben.
Gözün aydın canimYok kaptanım benim burda akrabam yok ben gurbetteyim kayın validemdeyim mahkeme yüzünden sitrese girdim ama hamdolsun sonuç güzel oldu
4 litremiKahvaltı: bir kase çorba ıkı dilim ekmek tam buğday
Ara: şekersiz kahve bitane kuru incir
Öğlen: bi kase çorba 1porsiyon tavuk şiş 1 dilim ekmek tb
Akşam:barbunya yanına yoğurt
salata
4lt su içtim
Bunu da yaptık takım olarak da ben güzel sonuç aldım çoğu alamadı.AYRAN DETOKSU
AYRANLI DETOKS(DENENMİŞTİR)
KİLOSU FAZLA OLANLAR 75 ÜSTÜ KG DA OLANLAR AYDA 2 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE KG SU FAZLA OLMAYANLAR İSE AYDA 1 KEZ 2 GÜN ÜST ÜSTE UYGULAMALI 2 GÜNLÜK KÜRDÜR YALNIZCA YAGDAN 1,5-2 KG VERILMEKTEDIR (BIZZAT DENENMISTIR)
1. ve 2. gün kahvaltı ve beslenme aynı sekıldedır. sabah saat 09-10 kahvaltı: 1 dilim kepek ekmek,1 yumurta,az mıktarda beyaz peynır ve (bolca yenebılır) domates,salatal ık,yeşıllık.
Gün içinde 2 saat arayla aşağıdaki karışım içilicek. en son saat 21-22:00 ye kadar için ondan sonra içmeyin.... 1 lıtre yagsız veya yarım yağlı ayranın ıcıne; 2 adet salatalık(rendelenecek) , 4 yemek kasıgı haslanmıs bulgur,4 yemek kasıgı haslanmıs nohut ve 4 yemek kasıgı haşlanmış yeşil mercımek eklenecek,ıstenırse baharatlar konulup her 2 saat arayla bır corba kasesı ıçılecektır. Malzemeler asla başka bir malzeme ile değiştirilemez... yesıl cay-cay-su serbest sınırsız(ıstenırse)... kafeınlı asıtlı sekerlı ıcecekler ve tuz yasaktır ve kesınlıkle baska bırsey yenmeyecektır. 2.gunde aynı sekılde beslenılecektır.
Ayran aşı çorbası gibi yoğun kıvamlı olmalı. Tadının pek güzel olduğunu söyleyemiyeceğim ama işe yaradığını söyleyebilirim.
Kolay gelsin:)
Bunu deneyeceğim
Ayyy sizde herşeyi biliyorsunuz. Bende yapsam acaba iki gün verimiyim kaç kilo verdin senBunu da yaptık takım olarak da ben güzel sonuç aldım çoğu alamadı.
Sagol kuzum Allah razı olsunGözün aydın canim
Ah cnm cok olmazmi 73 tum ben eylulde basladim bu oldu ancak benim bacaklar kalin onu eritmeye calisiyorumKız senin fazla kilonda yokmuş maşallah 66
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?