Afiyet olsun kuzucumKahvaltı: bir kase çorba ıkı dilim ekmek tam buğday
Ara: şekersiz kahve bitane kuru incir
Öğlen: bi kase çorba 1porsiyon tavuk şiş 1 dilim ekmek tb
Akşam:barbunya yanına yoğurt
salata
4lt su içtim
Yinede ıyi vermişsin bence.Ah cnm cok olmazmi 73 tum ben eylulde basladim bu oldu ancak benim bacaklar kalin onu eritmeye calisiyorum
Bende tekrar almaktan korkuyorum vallahi düşündüm hızlımı veriyorum diyeAtyy
Ayyy sizde herşeyi biliyorsunuz. Bende yapsam acaba iki gün verimiyim kaç kilo verdin sen
Diyete ilk başlarken çok verilirmiş sonra azar azar. Cabuk gider hiç gelmez insallah su kilolarBende tekrar almaktan korkuyorum vallahi düşündüm hızlımı veriyorum diye
Niye hep sen sonuc aliyonda digerleri alamiyo bu iste bi gariplik varBunu da yaptık takım olarak da ben güzel sonuç aldım çoğu alamadı.
Tesekkurler darisi size ve benim kalanaYinede ıyi vermişsin bence.
Bir arkadasim em tea ile cok guzel zayifladi ve kullanirken cok aktif ve hareketli okuyormussun cok heveslendim alayim dedim ama benim hipotroidi ve vitiligo var onun icin kullanamazmuskmKızlar bugün duydum bitane mama varmış kilo verdiriyomuş acaba herbalife mi söyledikleri biri çok kilo vermiş 30kilo ve 3aydırda geri almamış komşum da dedi ki bende mama alıcam bende dedimki verilen kilo bence geri alır mamaya bırakınca
Denesem mi bilemedim gıdım gıdım gidiyo zatin bu aralar bendenBir arkadasim em tea ile cok guzel zayifladi ve kullanirken cok aktif ve hareketli okuyormussun cok heveslendim alayim dedim ama benim hipotroidi ve vitiligo var onun icin kullanamazmuskm
İnsallah hiç gelmez. İlk defa bu kadar kararlıyım kötüye gitmesin. 2009 dan beri ilk defa 70li kiloları gördümDiyete ilk başlarken çok verilirmiş sonra azar azar. Cabuk gider hiç gelmez insallah su kilolar
Bence en guzeli az az ve kalici vermek mideni kucultmek gozunu koreltmek ama biz sabirsiz davraniyoruz sanki bi gunde aliyoruz o kilolari bigunde verelim istiyoruzDenesem mi bilemedim gıdım gıdım gidiyo zatin bu aralar benden
Kararindan vazgdcme nekadar mutlu olacagini dusun ve seni kiskanacaklariniİnsallah hiç gelmez. İlk defa bu kadar kararlıyım kötüye gitmesin. 2009 dan beri ilk defa 70li kiloları gördüm
Tavsiye etmıyorum canım herbalife içinde şeker var içeriğini araştırdımKızlar bugün duydum bitane mama varmış kilo verdiriyomuş acaba herbalife mi söyledikleri biri çok kilo vermiş 30kilo ve 3aydırda geri almamış komşum da dedi ki bende mama alıcam bende dedimki verilen kilo bence geri alır mamaya bırakınca
Hem oyle bir mamadan sanirim yine herblife ti allerji oldu tum vucudu kabardiTavsiye etmıyorum canım herbalife içinde şeker var içeriğini araştırdım
Gözü kalanın gözü çıksınKararindan vazgdcme nekadar mutlu olacagini dusun ve seni kiskanacaklarini
Bu gün yediklerim hiçde iç açıcı değil20.12.2017
10.00 sabah
6 küçük parça keçi peyniri
1 etimek
1 fincan çay
13.00 ara
Yarım dünkü çikolatanın kalanı
15.00 ara
2 tahta kaşık kısır
1 çb çay
19.00 akşam
1 tabak haşlama
1dilim fırında karnıbahar
1 çatal kek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?