- 7 Nisan 2016
- 1.943
- 2.777
- 63
Olur valla canim seninle rakip olursam daha çok gaza gelirim :)Sana maşallah abla bende senimi kendime rakip görsem napsam
evet o ortalamada yok...Oh maşallah dacanım flo izine ayrılmıştı sanki geçen hafta
Tamam canım benimevet o ortalamada yok...
çok acelem var onları paylaşımda düzenleyeceğim..
Valla gaza getiririm seni derim bak ben yaptım sen yapmadın hadi hadi diye diye gerçi farkımız yok ama sporda falanOlur valla canim seninle rakip olursam daha çok gaza gelirim :)
Geçen haftaya göre ortalamamız çok iyi dimi. Yani ben pek anlamıyorum amaa9.takım ortalaması 1.445 bizi geçmişler inş ilk üç
Ya evet öyleydi. Baktım izinli yazmıyor kaptan geçen hafta izne ayrılmak istiyor yazmayınca yanına sesimi çıkarmadım.Oh maşallah dacanım flo izine ayrılmıştı sanki geçen hafta
Nasıl ya yazmadık mı geçen haftaYa evet öyleydi. Baktım izinli yazmıyor kaptan geçen hafta izne ayrılmak istiyor yazmayınca yanına sesimi çıkarmadım.
Hadi o zaman bismillah deyip başlayalımValla gaza getiririm seni derim bak ben yaptım sen yapmadın hadi hadi diye diye gerçi farkımız yok ama sporda falan
Evet baya ıyiGeçen haftaya göre ortalamamız çok iyi dimi. Yani ben pek anlamıyorum amaa
Geçen hafta dan önce ki hafta yazmıştın tatlım geçen hafta yoktu listedeNasıl ya yazmadık mı geçen hafta
Yok geçen hafta yazmışım izinli diye..Geçen hafta dan önce ki hafta yazmıştın tatlım geçen hafta yoktu listede
Kızlar hepimizi tekrar tebrik ediyorum. Resmen atağa geçtik. İnşallah ilk üç olur. Bugün kayınvalidem geliyor. Menüm belli oldu şimdiden paylaşayım.
Menü 22 aralık
Sabah 10.00
2 dilim ekmek
2 kk peynir
1 yumurta
1 fincan şekersiz çay
Domates salatalık
Ara 12.00
2 ceviz
1 kuru hurma
Öğlen 14.00
5 yk ıspanak
1 dilim ekmek
1 bardak kefir
Ara 16.45
Activia
3 kuru kayısı
Aksam 19.30
3 yk kuru fasulye
2 yk bulgur pilavı
Yoğurt
Ara 22.00
Tarçınlı süt
Elma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?