Çok güzel şeyler yapmıştı börekler dolmalar triliçe vardı yemedim teyzeler ne dese beğenirsin gençken diyet yapılmaz amaaaa gerek yok yeeeOhh afiyet olsun kuzum
Neyi denetliyoz bizde gelekAman nolsun hep ayni bu aralar bende stresteyim esim yurtdisina gezmeye gitti cumartesiden beri yok iki cocukla bogusuyorum bide is stresi yarin denetlemem var dua edin problem cikmasin
Düzenleye gir düzenleIlk sayfada 1 puan yaziyodu nasil duzelticem simdi
Ben kaleci olurum zatin kalenin yarısını kapatırım bu cüsseyle gol yemem haberiniz olsun ana ogul
Aynı msj git altında düzenle yazarTekrar mi ayni seyleri yapicam bunu zor ogrendim zati
Valla iyi dayanmışsın kuzum ben olsam affetmezdim gömerdim teyzeler dogru demişÇok güzel şeyler yapmıştı börekler dolmalar triliçe vardı yemedim teyzeler ne dese beğenirsin gençken diyet yapılmaz amaaaa gerek yok yeee
Tamam hallettim cnm saolAynı msj git altında düzenle yazar
Kahvaltıdada zor dayandım bazlama yapıyolar dumanı üstünde bugün kabızım ben neden anlamadım ama tık yokValla iyi dayanmışsın kuzum ben olsam affetmezdim gömerdim teyzeler dogru demiş
Aile hekimligindeyim bizim yeri ve isleri denetleyecekler iste rutin 6 ayda birNeyi denetliyoz bizde gelek
Aynen iyi oldu ogrendim saolBak ögrendin ben yapacaktım dedim hazıra alışmayın ögrenin
Bende öyle gibiyim gurultu var gerisi yok ama sabah çıkmıştım olsada yesek halam derdiki dişiniz varken herşey yiyin takma diş olunca tadını alamazsınız yesekmi gıııKahvaltıdada zor dayandım bazlama yapıyolar dumanı üstünde bugün kabızım ben neden anlamadım ama tık yok
Yarın inşallah geçmiş olur çok sıkıntı veriyo muz yiyip üstüne su içince geçiyor olmadı yarın onu yapıcamBen hep kabizim zati biseyde yemiyom pek aclik otu iciyorum arada oyle cikiyorum
Şimdi istediklerimizi giyemezsek nene oluncamı giyicezzzBende öyle gibiyim gurultu var gerisi yok ama sabah çıkmıştım olsada yesek halam derdiki dişiniz varken herşey yiyin takma diş olunca tadını alamazsınız yesekmi gııı
Kaptan geliyo kaçalım
Niye 2 neden 1 degilKizlaarr arkadaşıma uğradım kabak tatlısı yapmış annesi binbir ısrarla iki çatal tadına baktımhaberiniz olsun
Kız muz kabız eder derler benmi yalnış biliyorumYarın inşallah geçmiş olur çok sıkıntı veriyo muz yiyip üstüne su içince geçiyor olmadı yarın onu yapıcam
Oda dogruŞimdi istediklerimizi giyemezsek nene oluncamı giyicezzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?