Muzu yiyip üstüne hemen su içince cırcır oluyorumKız muz kabız eder derler benmi yalnış biliyorum
Hakkaten mi bende yapim ondan kolayı neMuzu yiyip üstüne hemen su içince cırcır oluyorum
ÇimdikkkkkOda dogru
Biri bana çimdik atsın açlık başıma vurdu
Çimdikkkkk
Bilgi dagarcamıza bir yenisini ekledikBende hic duymamistim muz un o etkisini deneyelim
Ne zaman gelmiştin guruba tarihYa ben listeye nezaman giriyom kaptanimm bak giderim ha
Kayit oldugum tarih iste 14 aralikNe zaman gelmiştin guruba tarih
Bu cuma giriyon gııı sende listede sin gözün aydınKayit oldugum tarih iste 14 aralik
Anamm tarti gununde bideBu cuma giriyon gııı sende listede sin gözün aydın
Insallah bakalim daha motive olurmuyumBu ikinci haftan tam 15gün oluyo girersin ganımca
Evet tartı gününde direk listede sin ona göre ye iç bak kilo vermezsen ben seni atarım listeden demin listeye girmezsem diye esip gülüyodunAnamm tarti gununde bide
Canin saolsun bir bilsen ne kadar istedigimi zayiflamayiEvet tartı gününde direk listede sin ona göre ye iç bak kilo vermezsen ben seni atarım listeden demin listeye girmezsem diye esip gülüyodun
Şimdi kozlar bize döndü
Bendeki etkisi o sizde ters tepki yapmasınHakkaten mi bende yapim ondan kolayı ne
Kızçem 5ocakta sende listedesin Çarşamba günü 2haftam bitiyor cumaya listede yer alıyorsunBendeki etkisi o sizde ters tepki yapmasın
Ahhh canım hep böyle ol inş azmin iraden hiç bitmesinOkada sporda zorlamisimki kendimi sacrum kemigimin ustu morarmis bugun agridan yatarak bacak ve karin hareketlerini yapamadim mekik zor yaptim valla nerdeyse gozumden yas gelecekti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?