Bir sonraki cumaKızçem 5ocakta sende listedesin Çarşamba günü 2haftam bitiyor cumaya listede yer alıyorsun
InsallahAhhh canım hep böyle ol inş azmin iraden hiç bitmesin
He çok iyi fikirTarti gununde gireceksem soyle yapalim cnm benim baslangic kiloyu yazalim 66 simdiki kiloyu yazalim 2,5 kilo vermis olayim takimin yuzdesi artsin nasil fikur
Off güzel olmuştuNiye 2 neden 1 degil
Bizede getirseydinya gıııııı
Aynen 5ocakBir sonraki cuma
İyi geceler kuzumHadi ben yatayim artik yarin dinc olmam lazim opuldunuz
Sert zeminde mi yapıyorsun? Ben ağrım olunca yatakta yapıyorum.Okada sporda zorlamisimki kendimi sacrum kemigimin ustu morarmis bugun agridan yatarak bacak ve karin hareketlerini yapamadim mekik zor yaptim valla nerdeyse gozumden yas gelecekti
Yani canım aynen öyle.ama anlamıyor adamBenim eşimde geçen sene aynısını yaptı hep sen koşuyorsun herşeylerine diger kardeşlerin neden gitmiyo dedi ben evlatlık vazifemi yerine getiriyorum digerleri beni ilgilendirmez dedim annemle babam öldükten sonra bana memlekete git desende gitmem dedim ama şimdi beni kimse tutamaz dedim ve gittim
Tuvaletlerdeki alarmlara dikkat edin he. Bize ne zaman gelseler o gün bozulacağı tutardı. Bir de oksijen tüpüHadi ben yatayim artik yarin dinc olmam lazim opuldunuz
YattımYattınız mı kızçelerim
İyi geceler hiç uykum yok eşim ders çalışıyo bende başını bekliyorumYattım
İyi geceler hiç uykum yok eşim ders çalışıyo bende başını bekliyorum
Nörüyon gıııBen yatmadim burdayim
Nörüyon gııı
Bende oturuyom forumda geziniyom neydim kalkın çıkın kapıları kilitliycem içerde kalmayın hade iyi geceler kuzumNoruyum oturuyorm elimde telefon tw bakiyorum sen noruyonn gizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?