Ben kullanmadım canım da sauna eşofman çok sattım. Baya faydası olduğunu söylediler. Bi denemekte fayda var. Olay terlemekse dehşet terletiyor.Varmidir oyle uzun acep ise yarayan dur bi bakim netten
Bu bana çok dar kuzum ya kiloma göre xl sauna olur yazıyo nette ama bu tayt bana mümkün degil olmazGulumse24 abla bak bu benim xl termal tayt hatta içlikmi bilmiyorum kilotlu çorap gibi çizgileri var. Kaptan alırsa diye bi fikir olur boyutunda sana diye atayım dedim
Evet nere gitsem termal tayt desem bunu çıkardılar önüme 15lira ama benim istedigin içi lastikli bunlardan heryer de var kuzumBu başka bişey canım . Bundan değil bizim dediğimiz. Bundan artık pazarda bile var.
Termal şortlar var bi de lut gölü tuzu var içinde onu sürüp giyiyorsun. Böyle kalın değişik bişey.
Aynen aradığım buydu ama yok malesef sauna son çare artık
Kuzum bu normal tayt bende bunları xl giyiyodum şimdi Lbeden giyiniyorumBu bana çok dar kuzum ya kiloma göre xl sauna olur yazıyo nette ama bu tayt bana mümkün degil olmaz
Hoşgeldin canım aramıza.Benim boyum 1.63 kilom 65 civari :) sabah tartilip net rakam soylerim hedefim 58 iki çocuk annesiyim
Kiz gulumseAynen aradığım buydu ama yok malesef sauna son çare artık
Teşekkür ederim canimHoşgeldin canım aramıza.
Kuzum onlardan zatin baktım ama bulamadım deneyip almak istedim netten almak istesem bedenimi bilmiyorum termal ler baya dar güvenip isteyemiyorum nasıl bişey çıkar bilmiyorum geri iade tekrar geri gönder sıkıntı eşim işe gidiyo okula zor yetişiyor sınav stresi onla hiç ugraşamaz bende her yeri bilmiyorumKiz gulumse
Su sitede surekli reklami cikan yamunaya baktin mi ?
Tam senin aradigin gibi bisey. Yorumlari falan da var fiyatida 99 tl mis
Bacaklarima etki edermiki benimde nette bi suru var ordan siparis vereyim ise yararsa
Termal taytmı kullanıyon Smy inş bende saunanın faydasını görürüm sipariş verdim inş en kısa zamanda elime ulaşırben kullanıyorum inanılmaz terletiyor. Hatta tuzunu kullanmadığım halde faydasını çok gördüm.
Gamze sporunu düzenle kuzum listeyi yalnış yere yazdın30 aralik spor ve su listesi
1.glstn99
250 squat 250 puan
300 twister 60 puan
70 mekik 70 puan
300 bolgesel 60 puan
Toplam 440 puan
1 lt su sanırım
2.gamzemdwf
60 dk yürüyüş : 60 puan
2 lt
Tekrar yazdım bende bi sıkıntı var yazdıklarım yükleniyor diyo sürekliGamze sporunu düzenle kuzum listeyi yalnış yere yazdın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?