Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Valla bende 9çeyrek okudum yani bi ben degilmişim yalnış anlayan sonra bidaha bidaha okudum çözdüm sonra az kalsın sopa geliyodu
Neyse canım iyi oldu bu bak gözüm korktu kaçamak yapamam günlük hayatta herkes aman neyin var şunu da ye bunu da ye off abarttin falan diyorlar bunaldım mahalle baskısından

Neyse canım iyi oldu bu bak gözüm korktu kaçamak yapamam günlük hayatta herkes aman neyin var şunu da ye bunu da ye off abarttin falan diyorlar bunaldım mahalle baskısından
Sen mahalle baskısından ben ailede alay konusu oldum küçük kaynım bile diyo bugün hiç bişey yemedim diyetteyim güya bana laf vuruyo abim akşam eve 6tane ekmek alıyor sen diyetteysen bu ekmekleri kim yiyo sen gizli gizli yersin dayanamazsın daha neler neler ama tırt kim takıyo

Ayyy hep ayni millet kendi yapmiyor yapana da engel oluyor.Ben artik cozmu buldum diyet yapmiyorum saglikli besleniyorum ben diyorum.ozamn lafin ustune laf soleyemiyorlar

Hu hu Kzlar merhaba .. @anka_misali kaptanımZn davetiyle geldim. Motivasyon à yarışmaya hedefe kilitlenmeye ihtiyacım var. Tanışalım Kaynaşalim. İki kez mezuniyet im var . Bi kez de o duyguyu burada tatmak istiorum .
Bacı biz burda çıraklık yapıyoz sen gibi ustanın bizim gibi çıraklarla ne işi olur yolunumu şaşırdın de bakim baaa sen nerden gelir nereye gidersin yaşın başın boyun posun kilon hele anlat bakim bene bir

Ayyy hep ayni millet kendi yapmiyor yapana da engel oluyor.Ben artik cozmu buldum diyet yapmiyorum saglikli besleniyorum ben diyorum.ozamn lafin ustune laf soleyemiyorlar
Onuda dedim anlamadı kazma hala laf yetiştirmeye devam etti

Kısaca kendmden bahs edeyim siz de arada bahsedersenz rahat tanışıriz.
Ben 32 yaşında 2 bebek annesiyim . Ömerim 19 aylık alim 1 aylık.
Ben lohusayim hala. Ama kilolarm hiç gitmeyeçek gibi durdugndan acilen kilo vermem lazım. Aksine alıorum ben.
Öğretmenim . Calismaya başlayınca en azından 65 leri gormeliyim . Simdj 73 kiloyum doğuma 80 ile gittim . Emziren anneyim . Karatay severim. Beni de alın aranıza lütfen . Her an burda olmaya hazırım. Yeterki benj merak edin. Benimle ilgilenin.

He he baci sen benim menülerı görsen. Yani mezun olma yolundakileri de. Usta mi amele mi ayirdemezzsin. Biraz metabolizma hızlı derler .. Umarım gene aynıdır benim meta. 7 .Takım dan geliuiirum. 12. Takıma gönül vermeye geldim. . Bireysel de 1. Ligim var bu takımı da birinci ederiz liste ye girmeye hedefim var bakam.

Rabbim yavrularını sana bagışlasın kuzum az kilon varmış verirsin merak etme hep beraber birbirimizi eritiriz döveriz severiz söveriz ama bi şekilde eritiriz evel Allah aramıza şimdiden hoş geldin ailemize o halde

Benimde gurup içi birinciliğim var ne olmuş yani seni gözüm tuttu süt oglan takıma katıla bilirsin sevdim seni

Ayy ne güzel sin . Sağol . Senin durum nedir . Napak yapak bisielr ip atlayak. Ne bilim ekmek yemiyek. Su hedefi koyak. Annam şu an da bi açım ki . Sorma

Listeye girene kadar millet full veriyo listeye girecekleri hafta tırt ona göre sende listeye girdikten sonra devam et bacı madem bireysel birincilik var bizide taşı o birinciliğe olmamı

Ayy ne güzel sin . Sağol . Senin durum nedir . Napak yapak bisielr ip atlayak. Ne bilim ekmek yemiyek. Su hedefi koyak. Annam şu an da bi açım ki . Sorma
Tam yerine geldin sen canın sıkma bizim spor ve su listemiz var sporda hafta sonu puanı az olana spor cezası var ayriyeten menü bildirimi yapmayanın saçını çekiyoz birde listeye girmesi erteleniyor ben sana diyim 1 sayfada kulallar var oku gel sözleşmeyi imzalayalım olar mı

Ben zorla ağzıma çikolata sokmaya çalışan arkadaşımı bilirm . Zayifladin yeter die !!!

Ahaaa sevdim bu işi. Temam. Bİ bakiyim

Kilon boyun kaç bakem . Dişime göreyse . ben de tuuttüm senj . Mezun etmeden senj birakmam
Ben buranın demir başıyım benim mezuniyet 2020 sırf bu rakama uyumlu olsun diye 2020ye kadar burdayım 20.02. 2020 bu tarihte mezuniyet törenim var şimdiden davetiye bakıyom

O zman surayà sahipsiz bi menü bırakıyim.
Eksiği var amma baslangic böyle olsun
Sabah ilik limonlü su
3 dilim beyaz peynir . . Biraz labne
2 yumurta kaşarlı kızartma
1 çörek haşhaş li
2 ck. Recel 1 çay kaşığı nutella
Salata
Ara yok
Aksm
Yarım tabak kabak yemeği az princli
3 parça tavuk baget
Yoğurt ayran salata . Ekmek yok
Çay saati 1 bisküvi 1 hurma 1 avuç dutkurusu 10 tane kadar kuru üzüm 1 karé cikilata
Su gün boyu içtim . 2 lt olmustr @anka_misali

Kilon boyun kaç bakem . Dişime göreyse . ben de tuuttüm senj . Mezun etmeden senj birakmam
Yorumunuz sanki beni anlatiyor iki erkek annesiyim aralri 23 ay bende lohusa iken başladım burda bir grupla 80le doguma girdim 72 ile diyete başladım emzirme donemi bi harika cok.hizli gidiyor ve 62 ye düşüp bıraktım simdi 65 im bakalim 5 li rakamlara dönmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…