Ay valla nereye gitsem bir laf bunlar yüzünden çok diyet bozdum bana kendimi takıntılı gibi hissettiriyorlar. k.peder bile diyor ki kizim geldin geleli bitmedi şu diyetSen mahalle baskısından ben ailede alay konusu oldum küçük kaynım bile diyo bugün hiç bişey yemedim diyetteyim güya bana laf vuruyo abim akşam eve 6tane ekmek alıyor sen diyetteysen bu ekmekleri kim yiyo sen gizli gizli yersin dayanamazsın daha neler neler ama tırt kim takıyo
Nie yav . 87 den 75 olmak daha kolay ki. 2020 çok .. biz onu değiştirek. Bakam yari n ki menün nasıl . Ben adamı menüsünden tanirimBen buranın demir başıyım benim mezuniyet 2020 sırf bu rakama uyumlu olsun diye 2020ye kadar burdayım 20.02. 2020 bu tarihte mezuniyet törenim var şimdiden davetiye bakıyom
Sen gelmeden git bacım biz bu menüyü 1 haftada yiyoruz kız kıtlıktanmı çıktınO zman surayà sahipsiz bi menü bırakıyim.
Eksiği var amma baslangic böyle olsun
Sabah ilik limonlü su
3 dilim beyaz peynir . . Biraz labne
2 yumurta kaşarlı kızartma
1 çörek haşhaş li
2 ck. Recel 1 çay kaşığı nutella
Salata
Ara yok
Aksm
Yarım tabak kabak yemeği az princli
3 parça tavuk baget
Yoğurt ayran salata . Ekmek yok
Çay saati1 bisküvi 1 hurma 1 avuç dutkurusu 10 tane kadar kuru üzüm 1 karé cikilata
Su gün boyu içtim . 2 lt olmustr @anka_misali
Deki yav senene baba sana ve ogluna masraf olmasın diye yemiyorm deAy valla nereye gitsem bir laf bunlar yüzünden çok diyet bozdum bana kendimi takıntılı gibi hissettiriyorlar. k.peder bile diyor ki kizim geldin geleli bitmedi şu diyet
Aaa süper ozaman . .Yorumunuz sanki beni anlatiyor iki erkek annesiyim aralri 23 ay bende lohusa iken başladım burda bir grupla 80le doguma girdim 72 ile diyete başladım emzirme donemi bi harika cok.hizli gidiyor ve 62 ye düşüp bıraktım simdi 65 im bakalim 5 li rakamlara dönmek istiyorum
Wuuuuuu yaman eleman çıktın hadi bakalımNie yav . 87 den 75 olmak daha kolay ki. 2020 çok .. biz onu değiştirek. Bakam yari n ki menün nasıl . Ben adamı menüsünden tanirim
Ooo bu benim en temiz ve yazılabilr menüm oldu. .demé öyle kız alıngan im çok alır başımı giderim . Hiç menü de yazmam 100 kilo gelirm buraya o olurSen gelmeden git bacım biz bu menüyü 1 haftada yiyoruz kız kıtlıktanmı çıktın
Lohusaaaa en sevdiğimm hoş geldinn bu menüyü görmemiş olalımm suyuda en az 2 bucuk kt içelimmO zman surayà sahipsiz bi menü bırakıyim.
Eksiği var amma baslangic böyle olsun
Sabah ilik limonlü su
3 dilim beyaz peynir . . Biraz labne
2 yumurta kaşarlı kızartma
1 çörek haşhaş li
2 ck. Recel 1 çay kaşığı nutella
Salata
Ara yok
Aksm
Yarım tabak kabak yemeği az princli
3 parça tavuk baget
Yoğurt ayran salata . Ekmek yok
Çay saati1 bisküvi 1 hurma 1 avuç dutkurusu 10 tane kadar kuru üzüm 1 karé cikilata
Su gün boyu içtim . 2 lt olmustr @anka_misali
Hoşgeldin aramızaaaHu hu Kzlar merhaba .. @anka_misali kaptanımZn davetiyle geldim. Motivasyon à yarışmaya hedefe kilitlenmeye ihtiyacım var. Tanışalım Kaynaşalim. İki kez mezuniyet im var . Bi kez de o duyguyu burada tatmak istiorum .
Daha beteri de oluo.Lohusaaaa en sevdiğimm hoş geldinn bu menüyü görmemiş olalımm suyuda en az 2 bucuk kt içelimm
Olur olur normal canım emziriyosun önemli olan tatlı ataklarını zamanında bastırabılmen sağlıklı beslenmen bebeğinide sağlıklı beslemen demektır bunu hiç unutmaDaha beteri de oluo.siz görmeyin die yazmiyim mj .
Vışşş bide tehdit ediyo buraya giriş var megzun olmadan çıkış yok bilesin ben 100kiloyla geldim sende gele bilirsin kapımız herkese açıkOoo bu benim en temiz ve yazılabilr menüm oldu. .demé öyle kız alıngan im çok alır başımı giderim . Hiç menü de yazmam 100 kilo gelirm buraya o olur
Kuzum hoş geldin gececisin uyuyamadınmıOlur olur normal canım emziriyosun önemli olan tatlı ataklarını zamanında bastırabılmen sağlıklı beslenmen bebeğinide sağlıklı beslemen demektır bunu hiç unutma
Bu menüden sonra hala gurluyomu kız kurt olmasın senin karnındaKızlar ben uyuyim. Bi heyecan bastı . İnşallah bu takım bana iyi gelecek . Yazmasam falan . Vurun banagelrim ben. Simdj açım. Uyusam ii olacak. Su iciim gıdip. Süt olsun midem gurluiii. İyi geceler . Bu arada kaptan da uyuyo sa onu da
Sporu yemekten sonraya bıraktım abla metabolizma hızlandı heralde uyku kaçtı eşimde nöbetçi uyku gelsın dıye beklıyomKuzum hoş geldin gececisin uyuyamadınmı
Bende bugün spor yok mutfakta çok vakit kaybettim sürekli ayakta durdum vaktinde olmadı geç saat olunca ne eliptik yapa biliyorum ne yürüyüş hemen aşadan vuruyorlar ses gidiyo baya zatin yoruldum sürekli koşturmaca spor sayıldı daha yeni oturdum misafirde vardıSporu yemekten sonraya bıraktım abla metabolizma hızlandı heralde uyku kaçtı eşimde nöbetçi uyku gelsın dıye beklıyom
Bugunluk dinlen bakalım sen gunduz yapıcan bi araya sıkıştır sporunuda çok açım yazıkk banaaBende bugün spor yok mutfakta çok vakit kaybettim sürekli ayakta durdum vaktinde olmadı geç saat olunca ne eliptik yapa biliyorum ne yürüyüş hemen aşadan vuruyorlar ses gidiyo baya zatin yoruldum sürekli koşturmaca spor sayıldı daha yeni oturdum misafirde vardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?