Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ay valla nereye gitsem bir laf bunlar yüzünden çok diyet bozdum bana kendimi takıntılı gibi hissettiriyorlar. k.peder bile diyor ki kizim geldin geleli bitmedi şu diyet

Ben buranın demir başıyım benim mezuniyet 2020 sırf bu rakama uyumlu olsun diye 2020ye kadar burdayım 20.02. 2020 bu tarihte mezuniyet törenim var şimdiden davetiye bakıyom
Nie yav . 87 den 75 olmak daha kolay ki. 2020 çok .. biz onu değiştirek. Bakam yari n ki menün nasıl . Ben adamı menüsünden tanirim

Sen gelmeden git bacım biz bu menüyü 1 haftada yiyoruz kız kıtlıktanmı çıktın

Ay valla nereye gitsem bir laf bunlar yüzünden çok diyet bozdum bana kendimi takıntılı gibi hissettiriyorlar. k.peder bile diyor ki kizim geldin geleli bitmedi şu diyet
Deki yav senene baba sana ve ogluna masraf olmasın diye yemiyorm de

Aaa süper ozaman . . ben de 65 oliyim hem ddee bir an önce 72 den 62 ye kaç ayda düştün .

Sen gelmeden git bacım biz bu menüyü 1 haftada yiyoruz kız kıtlıktanmı çıktın
Ooo bu benim en temiz ve yazılabilr menüm oldu. .demé öyle kız alıngan im çok alır başımı giderim . Hiç menü de yazmam 100 kilo gelirm buraya o olur

Lohusaaaa en sevdiğimm hoş geldinn bu menüyü görmemiş olalımm suyuda en az 2 bucuk kt içelimm

Ooo bu benim en temiz ve yazılabilr menüm oldu. .demé öyle kız alıngan im çok alır başımı giderim . Hiç menü de yazmam 100 kilo gelirm buraya o olur
Vışşş bide tehdit ediyo buraya giriş var megzun olmadan çıkış yok bilesin ben 100kiloyla geldim sende gele bilirsin kapımız herkese açık

Kızlar ben uyuyim. Bi heyecan bastı . İnşallah bu takım bana iyi gelecek . Yazmasam falan . Vurun bana gelrim ben. Simdj açım. Uyusam ii olacak. Su iciim gıdip. Süt olsun midem gurluiii. İyi geceler . Bu arada kaptan da uyuyo sa onu da

Bu menüden sonra hala gurluyomu kız kurt olmasın senin karnında

Sporu yemekten sonraya bıraktım abla metabolizma hızlandı heralde uyku kaçtı eşimde nöbetçi uyku gelsın dıye beklıyom
Bende bugün spor yok mutfakta çok vakit kaybettim sürekli ayakta durdum vaktinde olmadı geç saat olunca ne eliptik yapa biliyorum ne yürüyüş hemen aşadan vuruyorlar ses gidiyo baya zatin yoruldum sürekli koşturmaca spor sayıldı daha yeni oturdum misafirde vardı

Bugunluk dinlen bakalım sen gunduz yapıcan bi araya sıkıştır sporunuda çok açım yazıkk banaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…