Hayır kalori adımlarımı yürüdüğüm kmyi çıktığım merdiven sayısı bazal metabolizma günlük toplam yaktığım metabolizma gece uykularının kalitesini rem uykusu ram uykusu gece kaç kere uyandığımı göateriyor sürekli nabız ölçüyor uzun süre hareket etmeyınce uyarıyor reklam gibi olduHiimm neyi hesapliyor sadece kaliriyimi
Hayır kalori adımlarımı yürüdüğüm kmyi çıktığım merdiven sayısı bazal metabolizma günlük toplam yaktığım metabolizma gece uykularının kalitesini rem uykusu ram uykusu gece kaç kere uyandığımı göateriyor sürekli nabız ölçüyor uzun süre hareket etmeyınce uyarıyor reklam gibi oldu
Markası ne?Hayır kalori adımlarımı yürüdüğüm kmyi çıktığım merdiven sayısı bazal metabolizma günlük toplam yaktığım metabolizma gece uykularının kalitesini rem uykusu ram uykusu gece kaç kere uyandığımı göateriyor sürekli nabız ölçüyor uzun süre hareket etmeyınce uyarıyor reklam gibi oldu
Aliexpressten aldım de de şuraya düşüp bayılayımHayır kalori adımlarımı yürüdüğüm kmyi çıktığım merdiven sayısı bazal metabolizma günlük toplam yaktığım metabolizma gece uykularının kalitesini rem uykusu ram uykusu gece kaç kere uyandığımı göateriyor sürekli nabız ölçüyor uzun süre hareket etmeyınce uyarıyor reklam gibi oldu
İyi gecelerBen kactim iyi geceler size
GarminMarkası ne?
Yok canım Markası garminAliexpressten aldım de de şuraya düşüp bayılayım
Ohoo bu fiyat ne giizYok canım Markası garmin
Ohoo bu fiyat ne giiz
Tek taş alınır bu parayla..Eşimin hediyesi ama farklı markalarda daha uygunları var kuzum samsung un felanda iyidir
Tek taş alınır bu parayla..
Takım olarak toplanında bi tane bacınıza alın ne olurki yaniiTek taş alınır bu parayla..
Köpeğin olsun abla 50 kiloya düş alırızTakım olarak toplanında bi tane bacınıza alın ne olurki yanii
Heveslendim
Yemin ederim saate bakarken erkek arkadaşımla konuşuyodum. Alırım ben sana dedi dur fiyatına bakayım dedim 2.500 gördüm bi an dedim onun yerine tek taş al banaTek taş alınır bu parayla..
Aaa lütfen saat demeyelim. Bir model üstü kan tahlili yapar bunun.Yemin ederim saate bakarken erkek arkadaşımla konuşuyodum. Alırım ben sana dedi dur fiyatına bakayım dedim 2.500 gördüm bi an dedim onun yerine tek taş al bana
Yemin ederim saate bakarken erkek arkadaşımla konuşuyodum. Alırım ben sana dedi dur fiyatına bakayım dedim 2.500 gördüm bi an dedim onun yerine tek taş al bana
Aaa lütfen saat demeyelim. Bir model üstü kan tahlili yapar bunun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?