50kiloya düştükten sonra ona ihtiyacım kalmaz çocukmu kandırıyonuzKöpeğin olsun abla 50 kiloya düş alırız
Gebelik testi yaparmı bizim çok ihtiyacımız oluyor onadaAaa lütfen saat demeyelim. Bir model üstü kan tahlili yapar bunun.
50kiloya düştükten sonra ona ihtiyacım kalmaz çocukmu kandırıyonuz
Telefon özelliği olanlar da varmış. Baktım, ama sadece baktım. Ben kendim daha ucuza sayıyorumAkıllı bileklik yazıp bakabilirsiniz hanımalar
Bakmayada para alırlar o kadar pahalıysa yüz görümlü isterlerAkıllı bileklik yazıp bakabilirsiniz hanımalar
O marka Amerikan maliymis. Ondan çok pahalı. Daha ucuzlari da var. Ama haftada 2 gün spora ne gerek var. Bak sahibi ne güzel kullanıyor.Bakmayada para alırlar o kadar pahalıysa yüz görümlü isterler
Telefon özelliği olanlar da varmış. Baktım, ama sadece baktım. Ben kendim daha ucuza sayıyorum
yaktığın kaloriyi görünce bi heves gelıyoorrrO marka Amerikan maliymis. Ondan çok pahalı. Daha ucuzlari da var. Ama haftada 2 gün spora ne gerek var. Bak sahibi ne güzel kullanıyor.
Islak kekkk08.01.2018 menü
06:00 1 bardak su 1 kuru kayisi
Kahvaltı 08:00
Yarim lavas ile 1 haslanmis yumurta ve iki dilim tulum peynir maydanozlu durum.
3 dilim greyfurt.
Çay
Ara
1 tatli kaşigi bal (boğazim gicik tuttugu icin)
Öglen 14:30
2 dilim ıslak kek
4 mini pogaca
1 avuç fındık.
Aksam yok..
Oglen sinir ve açlik krizinin bir araya gelmesiyle yediklerim nedeniyle duyulan vicdan azabinin telafisi amaçlı.
Dun aksam yapmistim cocuklara dun yemedim. Sabah yemedim. Saatlerce direndimm de direndim.Islak kekkk
Akşamı yememekle dengelemişsin ama yarın sabah daha gözü dönmüş uyanabılırsın dikkat et canım arada öyle gelıyor insana krizler bir dilimlede bırakmamışsın ya hep ya hiç demişsinnDun aksam yapmistim cocuklara dun yemedim. Sabah yemedim. Saatlerce direndimm de direndim.
Sonra disari ciktim geldim ogle yemegi yiyecektim. Arkadasim geldi. Hamile kizcagiz ona koydum iki dilim cayin yanina.
Bir noktadan sonra gözüm döndu resmen..
Öğle yemegini yiyebilsem tutardım kendimi.
Evwt kabızlık çok zor insan kendını kilo almış gıbı hissediyo iyi olmuş o zman bağırsakları çalıştırmışSabah gozum donsede kahvaltim belli mis gibi..
Ama bu pismanlim var yaa fena ki ne fenaa..
Firsatim olaydi buraya yazaydim belki bir dilimle birakabilirdim.
Ama olan oldu bi kere..
Tek tesellim o kadar yiyince iki gundur cikamadigim wc ye cikabilmek oldu.
Kuru kayisi bile banamisin demiyor. Nasil bi tembellikse.
Biri açlık otu diye bisey onermisti. Carsamba alayimda onundeneyom birde bakalim.
Ayy en çok para verilen şeylerden biridir gebelik testi sanırım negatif çıksa verdiğin paraya yazik pozitif çıksa hazırlıklı olmayana yazıkGebelik testi yaparmı bizim çok ihtiyacımız oluyor onada
Keten tohumu düzenli kullanimda güzel çıkarıyor birde semizotu yenegini yap ispanak gibi sonra bekle ve görSabah gozum donsede kahvaltim belli mis gibi..
Ama bu pismanlim var yaa fena ki ne fenaa..
Firsatim olaydi buraya yazaydim belki bir dilimle birakabilirdim.
Ama olan oldu bi kere..
Tek tesellim o kadar yiyince iki gundur cikamadigim wc ye cikabilmek oldu.
Kuru kayisi bile banamisin demiyor. Nasil bi tembellikse.
Biri açlık otu diye bisey onermisti. Carsamba alayimda onundeneyom birde bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?