İyi geceler bende uyuyorumKızçeler benim başım agrımaya başladı herkese iyi geceler
Geçmiş olsun canım. İyi gecelerKızçeler benim başım agrımaya başladı herkese iyi geceler
Kızzz köfteler lokumlar helvalar havada ucusmus. ..8 ocak p.tesi menü
Kahvalti 11. De 5 dilim sucuk 1 kase kadar karışık peynir köy peyniri ve yagli peynir olarak 1 dilim tahin helvasi
Ara öğün 15.00 bir fincan sade turk kahvesi minik bir lokum
Aksam 19.00 büyük bir kase kelle paca çorbası (ilkkez denedim eşimin ısrar uzerine harikaydi denemeyenler iyi bi yerde icsinler derim) 1 içli köfte 2 çiğköfte
İyi yapmsssin oh olsun . Akşam süper olms yat uyu acikma08.01.2018 menü
06:00 1 bardak su 1 kuru kayisi
Kahvaltı 08:00
Yarim lavas ile 1 haslanmis yumurta ve iki dilim tulum peynir maydanozlu durum.
3 dilim greyfurt.
Çay
Ara
1 tatli kaşigi bal (boğazim gicik tuttugu icin)
Öglen 14:30
2 dilim ıslak kek
4 mini pogaca
1 avuç fındık.
Aksam yok..
Oglen sinir ve açlik krizinin bir araya gelmesiyle yediklerim nedeniyle duyulan vicdan azabinin telafisi amaçlı.
Ayyyy harika bir menü bildirimi olmus buuu..Menu bildirméce. ..
Sabah ilik limonlu su sekilde görüldüğü üzere . 1 dilim peynir ve 2 zeytin yemedim. Eki Görüntüle 2091045 ara yok
Aksm 17.30
Sekil b .soğanlı kıyma kavurma ceyreginı yedim . Salata yarisini Eki Görüntüle 2091046 pırasa hiç sevmem ama yedim hepsini. Ekmek no no
Çay yarım incir bi avuç dut ve üzümAnka
Ben bayılıyorum haşlamayla kelle paçaya tabi annem yapacak yoksa yemem. Gerçekten burun kıvıranlar çok şey kaçırıyor8 ocak p.tesi menü
Kahvalti 11. De 5 dilim sucuk 1 kase kadar karışık peynir köy peyniri ve yagli peynir olarak 1 dilim tahin helvasi
Ara öğün 15.00 bir fincan sade turk kahvesi minik bir lokum
Aksam 19.00 büyük bir kase kelle paca çorbası (ilkkez denedim eşimin ısrar uzerine harikaydi denemeyenler iyi bi yerde icsinler derim) 1 içli köfte 2 çiğköfte
Ayy sahi mi sagoll aminn süt olsun yarasin. Az önce bi bardak rezene çayı içtim . Korkuyorm sütüm etkilenirse dieAyyyy harika bir menü bildirimi olmus buuu..
Afiyet olsun..
Bebisine süt olsun..
Hiccc boyle ozenerek kahvalti hazirlayip yrdigimi bilmem diyette degilken bilemasallah tabaklar dolu doluMenu bildirméce. ..
Sabah ilik limonlu su sekilde görüldüğü üzere . 1 dilim peynir ve 2 zeytin yemedim. Eki Görüntüle 2091045 ara yok
Aksm 17.30
Sekil b .soğanlı kıyma kavurma ceyreginı yedim . Salata yarisini Eki Görüntüle 2091046 pırasa hiç sevmem ama yedim hepsini. Ekmek no no
Afferin kız sana aynen devam20 dk da spor salonunda yürüyüş koşu yaptım . Afferim kız 12 takim bana. Bugünkü 1300 fark bana motivasyon oldu sanirm. . Umarım cuma 2000 olur
Afiyet olsun. Aralarda rezene papatya ısırgan vs bişey çayı içsene sut olur.Menu bildirméce. ..
Aksm 17.30
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?