- 7 Nisan 2016
- 1.943
- 2.777
- 63
iyi zayifliyorum ama ben zayıfladıkça göbeğim daha belirgin oluyor hedefime ulaşayım eğer göbek sırıtmazsa devam ederim teşekkür ederim bacimmmmSen süper gidiyorsun sakın mezun olma
Sende ki potansiyel bende olsa 65 di hayalim
Şimdi itekaka gidiyor ya 69 a razı oldum
Babandan aldıpın tiyolara talibimHafta sonu sahada kas çalışması yaptıracak canim babacigim
Ayyy çok farketti etim sertleşti valla kendini bırakmadı yani buna çok mutluyum gevşek deri sevmiyorumNiloyabebe öncesi sonrası çok farketmiştir o spora
Maşallah sana
Anlatırım bakalım neler yaptıracak banaBabandan aldıpın tiyolara talibim
Artık kim hedefini yakaladı ise ilk o mezun olsun kaptancigimDurun kızlar hepiniz mezun olmayın sırayla aceleniz ne
H Hamzakifzulal bak kızmıştın bana ama işe yaradı hırs yaptın
Geçmiş olsun canimKizlar hastam var ondan giremiyorum hastanedeyim optum sizleri
Geçmiş olsun canım hayırdır kim hasta rabbim şifa versinKizlar hastam var ondan giremiyorum hastanedeyim optum sizleri
Sagol canim ozledim sizleriGeçmiş olsun canim
Kuzen kaptanim sagol kalple ilgili sorun var bende yanindan ayrilamiyorum esim evde ben onlayim yarindan itibaten bildiricem menulerimi cok ozur dilerimGeçmiş olsun canım hayırdır kim hasta rabbim şifa versin
Bizde özledik seni biran önce hastana şifa versin Rabbim.Sagol canim ozledim sizleri
Cok az degil mi emzirmiyor.muydun sen18 ocak 2018 menü
Kahvaltı 10.30 iki yemek kaşığı kadar peynir iki çatal patates kızartması
Aksam 16.00 iki kaşık kısır bir çatal tatli 1 dilim tahinli çörek 1 baklava
Iyi diyor alttaki reklamlara yemeksepeti alışverişe başla demişBakın falım bana ne diyor
Çok geçmiş olsun canım tekrarKuzen kaptanim sagol kalple ilgili sorun var bende yanindan ayrilamiyorum esim evde ben onlayim yarindan itibaten bildiricem menulerimi cok ozur dilerim
Anammm suyunu çıkardın iyiceBen kaçıp biraz spor yapip geleyim kizlar
Sabaha birşey kalmadi
Suyu değilde göbeği çıkardım sankiAnammm suyunu çıkardın iyice
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?