Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Ayy yarindan ben de umutluyum bakalimmm
Bugun sahurumu 6.20 de yaptim
2 yumurta
yarim dilm tb ekmek
1 bardak tarcinli sut

Iftar 6.17 gibi bir bardak tarcinli limonlu su
Saat 6.30
1 kase tarhana
4 yk tavuklu bezelye
2 kasuk pilav
2 kucuk.kepekli galeta

20.00
3 sikim cig kofte yedim.

Simdilik bu kadarrrr

haydin bakalımmmm sabah ola hayrola

Onlarin kaptanina ne olmuss hayirdir bir durum mu var kaptm hayirli olsun size de 2.grup gideyim bakayim su 4.gruba bir
Kaç aydır yoktu kaptan biri idare ediyordu. Yeni biri bulunana kadar ben idare edeceğim. Buraya bile zor vakit ayırıyorum ama bakalım inşallah altından kalkarım

Akşam akşam aklıma geldi, aradım yazım gelmemiş. Yazı gelene kadar ise gideceğim. Adam izne ayrılmış. İnsan bi haber verir müdürlükle görüşür halleder hizlandirirdim en azından. İşler çorba oldu. Eşim işte. Hava çok kötü, köy değil de merkez olsaydı şu basardi o derece. Ay kafayı yicem.

Arabayla 15 dakika yol ama toplu taşımaya ters. 3 dolmuş.. Agliycam sinirden yaa.
Çok zor canım
Bu yazı işleri sıkıntı
Ankaradan gidip takip etsen hızlanır mı acaba
Zamanında böyle birşey duymuştum
Bir de çalışmadan aylık izin olmuyor sanırım olsa öyle idare ederdin

Çok zor canım
Bu yazı işleri sıkıntı
Ankaradan gidip takip etsen hızlanır mı acaba
Zamanında böyle birşey duymuştum
Bir de çalılmaean aylul izin olmuyor sanırım olsa öyle idare ederdin
Canım, sağlık bakanlığında e yazışma sistemi var. 1 tıkla gidiyor. İlk olarak azdım 3 gün sonra cevap yazdılar, evrak istediler ek. Sonra personel subem evrakları gönderdi. 5 gün oldu yok cevap. Ben dilekcemi 10 gün önce verdim nolur nolmaz diye. Eğer yazıya cevap gelmediyse yarın müdürlüğü arayacağım ise gidince ve verip veristirecegim. Başka konularda aynı gün cevap geliyor!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…