Valla bişey çıktı artık yaniSuyu değilde göbeği çıkardım sanki
Mezun olduğumda beni coook ararsın kaptanımValla bişey çıktı artık yani
Valla yaaaMezun olduğumda beni coook ararsın kaptanım
Ayy yarindan ben de umutluyum bakalimmm
Bugun sahurumu 6.20 de yaptim
2 yumurta
yarim dilm tb ekmek
1 bardak tarcinli sut
Iftar 6.17 gibi bir bardak tarcinli limonlu su
Saat 6.30
1 kase tarhana
4 yk tavuklu bezelye
2 kasuk pilav
2 kucuk.kepekli galeta
20.00
3 sikim cig kofte yedim.
Simdilik bu kadarrrr
Ben gelirimValla yaaamezun olan gidiyor gelmiyor
Onlarin kaptanina ne olmuss hayirdir bir durum mu var kaptm hayirli olsun size de 2.grup gideyim bakayim su 4.gruba birBu arada kızlar 4. takıma da kaptan oldum. İhtiyaçları varmış. Bildirim gelecek sakın anka çağırıyor diye gitmeyin bi yere
Kaç aydır yoktu kaptan biri idare ediyordu. Yeni biri bulunana kadar ben idare edeceğim. Buraya bile zor vakit ayırıyorum ama bakalım inşallah altından kalkarımOnlarin kaptanina ne olmuss hayirdir bir durum mu var kaptm hayirli olsun size de 2.grup gideyim bakayim su 4.gruba bir
Hadi bakalımBen gelirim
Zor olacak iki grup kolay gelsinKaç aydır yoktu kaptan biri idare ediyordu. Yeni biri bulunana kadar ben idare edeceğim. Buraya bile zor vakit ayırıyorum ama bakalım inşallah altından kalkarım
Hayırlı olsun kaptanım ben bir göz attım kaptansız olmuyor gercektenBu arada kızlar 4. takıma da kaptan oldum. İhtiyaçları varmış. Bildirim gelecek sakın anka çağırıyor diye gitmeyin bi yere
Çok zor canımArabayla 15 dakika yol ama toplu taşımaya ters. 3 dolmuş.. Agliycam sinirden yaa.
Canım, sağlık bakanlığında e yazışma sistemi var. 1 tıkla gidiyor. İlk olarak azdım 3 gün sonra cevap yazdılar, evrak istediler ek. Sonra personel subem evrakları gönderdi. 5 gün oldu yok cevap. Ben dilekcemi 10 gün önce verdim nolur nolmaz diye. Eğer yazıya cevap gelmediyse yarın müdürlüğü arayacağım ise gidince ve verip veristirecegim. Başka konularda aynı gün cevap geliyor!Çok zor canım
Bu yazı işleri sıkıntı
Ankaradan gidip takip etsen hızlanır mı acaba
Zamanında böyle birşey duymuştum
Bir de çalılmaean aylul izin olmuyor sanırım olsa öyle idare ederdin
Aaaa sabah mı gideceksin çok kötü olmuşArabayla 15 dakika yol ama toplu taşımaya ters. 3 dolmuş.. Agliycam sinirden yaa.
Ay sorma ya. Aklıma akşam 8 gibi geldiAaaa sabah mı gideceksin çok kötü olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?