Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kızlar eşimin abisi erkek kardeşi eşi çocukları kayın validem sabah beri Bendelerdi onlar gitmeden benim abimler memleketten geldi yeğenimin kontrolu vat geçen ay çocuk gastroya getirmişlerdi cumartesi onlarla beraber bende memlekete gidicem inş yarın görüşürüz kızlar hepinizi öpüyorum

Ben yarindan umutlu deeelimm hiç.
Eger 62.xx bi rakam gelmezse kesin 62 gelir.
Allahin belasi yapisik 62.
Gerçi 61.xx bir rakam bile görsem onuda 62 nin yaltakçısı kabul ediyorum o da kandirik yapiyo sadece. Ben o 61.xx rakamina sevinince arkamdan gerzege bak gerzege diye sinsi sinsi guluyolardir kesin.
Ama belki o tartinin bu evde son gecesi de olabilir. Kanlı canlı olsa gidip tehdit edicem. 60.xx falan gelmezsem yarin gece parcalarinla çöpte parti yaparsin diyee.

18 OCAK SPOR LİSTESİ

1.Niloyabebe
1500 twister 300p
1500 ip 300p
150 mekik 150p
50 sn dall sit 10p
1000 bolgesel 200p

Toplam 960p
Kiz niloya bise sorcam sana twisteri nasil yapiyon aletle mi oklavayla mi?
Birde nasil sayiyosun her yönü 1 mi yoksa iki yonü 1 mi?
Bir de hele

ne diyon kız. Kafayı yedi herhalde. Gerçekliği olmayan rakamlara kin besliyorsun farkındaysan. Şizoya baglamissin akşam akşam.

Sabah kahvaltım saat 11.00
1küp peynir
3tane zeytin
1tane kuru incir
1tane hurma
5tane parmak galeta
2tane ceviz
Yarım çarli biber
2bardak şekersiz çay

Öglen ve akşam saat 16.30
2kaşık patates salatası
4tane mercimek köftesi
Peynir
5bardak şekersiz çay

Ara ögün
2bardak çay
1tane tulumba

2litre su

Persembe persembe mercimek koftesi mi?
Hemde patates salatasi ile ayni ogunde..
Himm

Bu neeeee inşallah ödem yapmaz o mercimekliler

Aaa saka gibi yaa..
Ay insallah halledebilirsin yarın.
İnsani nasil böyle caresiz birakiyolar ya..
Kayınvalidem var da canım çocuk 5 dk durmuyor. Kaloriferin sobası dışarda, akşam kömür attım 2 dkda belime kadar islandim. İse başlamıyorum diye tavukların hepsini satmadıkuyu, yumurta toplaması... Hava çok kötü olmazsa ufaklığı da alıp gidicem artık 6.30 arabasıyla.

Oklava ile yapıyorum iki yine bir sayiyorum
Thanks bebisim.
Ben de dun arkadasimdan twister aleti aldim. Simdiye kadar.oklava ile yapiyordum ama oklava sirti calistiyomus onu anladim. Parklardaki aletler ve bu arkadastan aldigim daha çok bel ve kalçayi çalıştırıyor gibi geldi bana.
Senin sayina cikmaya calisicam yarindan itibaren. Sayma yontemimiz ayni benim 500 oklava 500 aletle yapmam lazim.

Menüm
Sabah 8
Az muzlu sütlü yulaf
2 yumurta
Çeyrek dilim ekmek

Öğlen
İkitane ceviz

Akşam 5 buçuk
3 kase sütlaç
3 kaşık bulgurlu ıspanak yemeği
2,3 kaşık makarna
Salata domates
Yarım dilim ekmek

4 litreye yakın su

Allah koyar bi yoluna. Sabah ola hayir ola.
Ama cikarma kuzuyu yazık.
Iki evragi tamamlayip gonderemiyolar birde millete cocuk yapin diyip duruyolar.
Yapin su dogum iznini 2 sene ucretli. Her yere acin ucretsiz kreş. 3 deil 5 yapalim.
Amma ve lakin durum bu işte.

Valla canım bu yoruma cevabım yok çünkü ben ücretsiz izin hakkımı 2 sene kullandım 5 yıllık memura 1 yıl sebepsiz izin hakkım hakkı var , onun için dilekçe yazmıştım.. Eşim müdürlükteki arkadaşını aramış önceden neden haber vermediniz demiş. Az evvel aradi. Olmazsa sabah 1 saat geç gidersin, canını alacak değiller ya rahat ol, ben goturucem seni dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…