Kiz niloya bise sorcam sana twisteri nasil yapiyon aletle mi oklavayla mi?18 OCAK SPOR LİSTESİ
1.Niloyabebe
1500 twister 300p
1500 ip 300p
150 mekik 150p
50 sn dall sit 10p
1000 bolgesel 200p
Toplam 960p
Ben yarindan umutlu deeelimm hiç.
Eger 62.xx bi rakam gelmezse kesin 62 gelir.
Allahin belasi yapisik 62.
Gerçi 61.xx bir rakam bile görsem onuda 62 nin yaltakçısı kabul ediyorum o da kandirik yapiyo sadece. Ben o 61.xx rakamina sevinince arkamdan gerzege bak gerzege diye sinsi sinsi guluyolardir kesin.
Ama belki o tartinin bu evde son gecesi de olabilir. Kanlı canlı olsa gidip tehdit edicem. 60.xx falan gelmezsem yarin gece parcalarinla çöpte parti yaparsin diyee.
Oklava ile yapıyorum iki yine bir sayiyorumKiz niloya bise sorcam sana twisteri nasil yapiyon aletle mi oklavayla mi?
Birde nasil sayiyosun her yönü 1 mi yoksa iki yonü 1 mi?
Bir de hele
Aaa saka gibi yaa..Kanun belli, madde belli, bend belli. Uzatmanın anlamı yok. Çocuğa bakacak adam yok, kapıda araba yok, eşimde, adam işte. Hay bunlarin ben.
Sabah kahvaltım saat 11.00
1küp peynir
3tane zeytin
1tane kuru incir
1tane hurma
5tane parmak galeta
2tane ceviz
Yarım çarli biber
2bardak şekersiz çay
Öglen ve akşam saat 16.30
2kaşık patates salatası
4tane mercimek köftesi
Peynir
5bardak şekersiz çay
Ara ögün
2bardak çay
1tane tulumba
2litre su
Bu neeeee inşallah ödem yapmaz o mercimeklilerSabah kahvaltım saat 11.00
1küp peynir
3tane zeytin
1tane kuru incir
1tane hurma
5tane parmak galeta
2tane ceviz
Yarım çarli biber
2bardak şekersiz çay
Öglen ve akşam saat 16.30
2kaşık patates salatası
4tane mercimek köftesi
Peynir
5bardak şekersiz çay
Ara ögün
2bardak çay
1tane tulumba
2litre su
Kayınvalidem var da canım çocuk 5 dk durmuyor. Kaloriferin sobası dışarda, akşam kömür attım 2 dkda belime kadar islandim. İse başlamıyorum diye tavukların hepsini satmadıkuyu, yumurta toplaması... Hava çok kötü olmazsa ufaklığı da alıp gidicem artık 6.30 arabasıyla.Aaa saka gibi yaa..
Ay insallah halledebilirsin yarın.
İnsani nasil böyle caresiz birakiyolar ya..
Amin. Eşim erken kacsa bir şey olsa canına okurlar. Arkadaşı idare ederim derse 6da gelecek ama bu saat oldu aramadı eşim..florence_N kötü olmuş yaa allah yardımcın olsun bi çıkış yolu bulunur inşallah canım
Thanks bebisim.Oklava ile yapıyorum iki yine bir sayiyorum
Kayınvalidem var da canım çocuk 5 dk durmuyor. Kaloriferin sobası dışarda, akşam kömür attım 2 dkda belime kadar islandim. İse başlamıyorum diye tavukların hepsini satmadıkuyu, yumurta toplaması... Hava çok kötü olmazsa ufaklığı da alıp gidicem artık 6.30 arabasıyla.
Yok canim emzirmiyorum aksam ki kacamak gibi oldu o yüzden daha da birşey yemedimCok az degil mi emzirmiyor.muydun sen
Valla canım bu yoruma cevabım yok çünkü ben ücretsiz izin hakkımı 2 sene kullandımAllah koyar bi yoluna. Sabah ola hayir ola.
Ama cikarma kuzuyu yazık.
Iki evragi tamamlayip gonderemiyolar birde millete cocuk yapin diyip duruyolar.
Yapin su dogum iznini 2 sene ucretli. Her yere acin ucretsiz kreş. 3 deil 5 yapalim.
Amma ve lakin durum bu işte.
ne diyon kız. Kafayı yedi herhalde. Gerçekliği olmayan rakamlara kin besliyorsun farkındaysan. Şizoya baglamissin akşam akşam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?