- 23 Ocak 2017
- 60
- 98
- 88
- 42
bende de cok az var ama bizim senle alışma haftamız olduNasıl gidiyor canım tartıda eksilme varmı hiç ben de tık yok haliyle
Bencede önümüzdeki hafta daha dikkatli oluruz inşbende de cok az var ama bizim senle alışma haftamız oldu
Maalesef canım. 2 ay izin hakkın yokAslinda haklısın canım dediklerine katılıyorum sonuna kadar. Benimde kafam karışti ne yapsam bilemedim aslında buraya da çok alıştım bana çok iyi geliyor motivasyon açısından. Peki bir iki hafta liste dışı devam etsem bı denesem nasıl olur kaptanim ? Biraz kafamı toparlarim belki sonra bakarım tekrar durumaAnka ne dersiniz?
Amin canım.şimdi geldim hastaneden makinaya baglamislar annemi.yaşam makinası y mis galibaAklıma geldikçe dua ediyorum kuzum rabbim acılarını dindirsin inş kolaylık versin 2gün yatak 3.gün hepimize toprak nasip etsin bakanada zor çekenede Rabbim bu dünyada imtihanımızı kolaylaştırsın tüm hastalara şifa yanında bekleyenlere bol sabır versin
Makinaya baglamislar gördüm yüreğim dağlan di. Allahım yardımcımız olsunAllahım yardımcınız olsun canım
Amin amin Allah yardımcınız olsun insallahMakinaya baglamislar gördüm yüreğim dağlan di. Allahım yardımcımız olsun
Allah yardımcınız olsun aynı şeyi bende yaşadım ve hemşire olarak başında bekledim kolay değil Rabbim şifası varsa versin yoksada fazla çektirmesin cnmAmin canım.şimdi geldim hastaneden makinaya baglamislar annemi.yaşam makinası y mis galiba
Ay duydum sizden ben de aldim o galetalardan is yerinde iyi olur diye ama yemek nasip olmadi dahaSende kendi tabagını hazırla ben sabah kahvaltısında peynir zeytin 5tane kepekli parmak galeta 2çeviz 1kuru incir 1tane hurma yedim kalktım
çok iyi oluyor cnm ben sadece ondan yiyorum kahvaltıda ekmek yokAy duydum sizden ben de aldim o galetalardan is yerinde iyi olur diye ama yemek nasip olmadi daha
Sabah sahur yaptim tam bugdy ekmegi ile yarim dilim bide galeta yemiyeyim dedim malum yarin cum-âaaaaaaaaçok iyi oluyor cnm ben sadece ondan yiyorum kahvaltıda ekmek yok
Ben etimek yiyorum alıştım yetiyor banaAy duydum sizden ben de aldim o galetalardan is yerinde iyi olur diye ama yemek nasip olmadi daha
Misafirim var Kızçem ani baskına ugradımGulumse24 nerdesin kııızzz
Yarın için heyecanlı olan var mııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?