Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

20 ocak c.tesi. menüm
Kahvaltı 11.30 2 kk peynir 1 fincan form Çay

Ara 17.00 bir fincan sade türk kahvesi 4 hanimeller bisküvi
Akşam 19.00 5 adet minik tavuk kanat (firinda) 1 kase tavuk suyu corba 1 tabak yoğurtlu mor lahana salatasi 2 kaşık pilav bir kaşık kadarda fırında pişmiş patates. Biraz ev yapimi turşu.

Anladım canım ilginçmiş.
Şafağa çok az kalmış hadi bakalım allah kavuştursun çok heyecanlı yaa
Çok sağol canım yardımların için

Kaptanım tadından tuzundan sonra 4tane hakkın var
Yememmmmm yemedimmmm yemicemmmm

Gözün aydın canım.

Ayyyy çoj teşekkür ederimmmmm şımartıyorsun beni

ilahi bi tane benim icin ye nolur
Yememmm
O göbek gidecek
Süpersin canım hayranım sana

bende arkadasa yaptim mercimek köftesi parmagim ucuyla tadına baktım sofrada da 1 tane yedim onuda korka korka
Ben de komşuya yaptım giderken götürdüm. Havuçlu salata varmış azcık ondan yedim başka bişey yemedim

Anka kaptanım elmirayı listeden çıkaraymmı ya da etiketlemeyeyim mi ne diyorsunuz

Çıkar canım çıkardık artık onu takımdan.

önceden yakınmışız abla 20 senedir burda oturuyoruz bizde
Burda biri vardı biz bir ay dip dibe oturmuşuz birbirimizden haberimiz olmadı. Sonra konuştuk aaa diyor ben daha geçen ay taşındım. Belki de aynı parkta çocukları oynattık beraber. Keşke yakın olsak tanışsak gerçekte de

gerçekten çok güzel olurdu ben her birinizle tanışmak isterdim. tamam kaptanım daha eklemem. teşekkür ederim bu arada insallah kavuşucaz 10 güne bende heycanlıyım gelecek gitmeyecek

Son düzenleme:
Anaaa hamza 17 den beri girmemiş beni geçcem derken başına bişey gelmemiştir inşallah:))
Ayy merak ettim.kimin ne zaman girdigi nerden goruluyorrr biz de gorebiliyoz mu
Bu arada misafiden pek giremedim sporda cok komik bir rakam yazmaya utaniyorum ama yazicammhic yoktan iyidi
Menum
Sabah kahvalti
1 haslama yumurta
1 yk patates firinda
1 kicuk peynir
3 bardak cay(malesef)
1 dilim tb ekmek

Oglen 14.30
3 tane kucuk kepekli galeta
Kizin simidinin ucundan boldum

Aksam 17.30
1 kepce tarhana+yarim dilm tb ekmek
2 yk makarna

Su az ictim 1lt anca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…