Şafak 10 kaptanım. Kan şekeri düşük olduğu için daha fazla
şafak 10kaptanım. Kan şekeri düşük oldupunda daha fazla acı hissediliyor o yüzden yedim. Tabi zor olmaz kaptanım menülere bakarım yine ben
Yememmmmm yemedimmmm yemicemmmmKaptanım tadından tuzundan sonra 4tane hakkın var
Gözün aydın canım.Selam kızçeler memlekete geldim annemle babamın yanında şükürler olsun kavuşturana çok mutluyum 2hafta kadar burdayım inş amaliyattan sonra beni görmemişlerdi annem gördü diyoki tmm çok güzel kibarlık olmuşsun diyeti bırak kilo alma böyle kal dikkat et dedim anne daha hedefime çok var diyo büyük sözü dinle yeter bu kadar ya anneler babalar niye böyle çok güldüm
Yememmmilahi bi tane benim icin ye nolur
Süpersin canım hayranım sanaGamze sporda
Ben de komşuya yaptım giderken götürdüm. Havuçlu salata varmış azcık ondan yedim başka bişey yemedimbende arkadasa yaptim mercimek köftesi parmagim ucuyla tadına baktım sofrada da 1 tane yedim onuda korka korka
Anka kaptanım elmirayı listeden çıkaraymmı ya da etiketlemeyeyim mi ne diyorsunuz
Burda biri vardı biz bir ay dip dibe oturmuşuz birbirimizden haberimiz olmadı. Sonra konuştuk aaa diyor ben daha geçen ay taşındım. Belki de aynı parkta çocukları oynattık beraber. Keşke yakın olsak tanışsak gerçekte deönceden yakınmışız abla 20 senedir burda oturuyoruz bizde
gerçekten çok güzel olurdu ben her birinizle tanışmak isterdim. tamam kaptanım daha eklemem. teşekkür ederim bu arada insallah kavuşucaz 10 güne bende heycanlıyım gelecek gitmeyecekÇıkar canım çıkardık artık onu takımdan.
Burda biri vardı biz bir ay dip dibe oturmuşuz birbirimizden haberimiz olmadı. Sonra konuştuk aaa diyor ben daha geçen ay taşındım. Belki de aynı parkta çocukları oynattık beraber. Keşke yakın olsak tanışsak gerçekte de
Insallah cnm Allah ayirmasingerçekten çok güzel olurdu ben her birinizle tanışmak isterdim. tamam kaptanım daha eklemem. teşekkür ederim bu arada insallah kavuşucaz 10 güne bende heycanlıyım gelecek gitmeyecek
İyi geceler canımHerkese iyi geceler ben kacar
Ayy merak ettim.kimin ne zaman girdigi nerden goruluyorrr biz de gorebiliyoz muAnaaa hamza 17 den beri girmemiş beni geçcem derken başına bişey gelmemiştir inşallah:))
Amin Allah razı olsunInsallah cnm Allah ayirmasin
Olur inşallah canım sen stresten uzak dur bu hafta
Bu gün çok sıkıldın galiba kaptan
Yok canım aksine çok keyifliyim şu anda. Her yerden takip ediliyorum göz hapsine alındım da nazara gelmiyim diye sıkılıyor gibi yaptımBu gün çok sıkıldın galiba kaptan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?