- 15 Mart 2017
- 1.467
- 2.380
- 133
- 46
İpli atlayan arkadaşlar grup lafın gelişi canımhangi grup o canim biz kendi aramizda yariscaz gruba dahil olmicaz ki :)
Heeİpli atlayan arkadaşlar grup lafın gelişi canım
Sen listede miydin canım değilsen sorun değil de listedeysen bildirim yapamazsan sabit yazılıyorHmm anladim canim teşekkürler
Biliyorum anladim evet çok yardım ediyorniye sordum biliyonmu en büyüğün kızsa birax faydasi olur sana iş konusunda
Sorma bugün o konu yeni konuşuldu kaptanımla yarışıyordum benim ipsiz atladığımı bilmiyormuşHeesende mi ipsiz atliyosun
Ben geleli bu hafta 3. Hafta listeye girmiş olmam lazim sanırımSen listede miydin canım değilsen sorun değil de listedeysen bildirim yapamazsan sabit yazılıyor
Ya allah aşkına şunu yazıp durmayın zaten herkesin gözü üzerimizde aslı var sanacaklar. Bildirim yapmayanlara bildirim yapmadı yazılıyor. Sabitmiş gibi etkiliyor yüzdeyi bir sonraki hafta verdiği kilo 2 ye bölünüyor.Sen listede miydin canım değilsen sorun değil de listedeysen bildirim yapamazsan sabit yazılıyor
Daha listeye girip girmediğini takip etmiyor musun canım.Ben geleli bu hafta 3. Hafta listeye girmiş olmam lazim sanırım
Sizinde kuzucumm amin dahada çok yapalımmm
Evet aniden belli oldu yaa sizide zor durumda bırakmak istemem ama çokta dikkatsiz bir hafta idi şimdi de hepten duzenim bozuldu çok üzgünümDaha listeye girip girmediğini takip etmiyor musun canım.Aniden mi belli oldu bu tatil. Yapacak bişey yok bildirim yapamayacaksan yukarda yazdığım durum uygulanacak.
Yüzde düşecek
Ben de onu demeye çalıştımYa allah aşkına şunu yazıp durmayın zaten herkesin gözü üzerimizde aslı var sanacaklar. Bildirim yapmayanlara bildirim yapmadı yazılıyor. Sabitmiş gibi etkiliyor yüzdeyi bir sonraki hafta verdiği kilo 2 ye bölünüyor.
Perşembeden bildirim yap canim böyle bir kural okudumEvet aniden belli oldu yaa sizide zor durumda bırakmak istemem ama çokta dikkatsiz bir hafta idi şimdi de hepten duzenim bozuldu çok üzgünüm
Perşembe bildirim yapabiliyor diye biliyorum yanlismiyimYa allah aşkına şunu yazıp durmayın zaten herkesin gözü üzerimizde aslı var sanacaklar. Bildirim yapmayanlara bildirim yapmadı yazılıyor. Sabitmiş gibi etkiliyor yüzdeyi bir sonraki hafta verdiği kilo 2 ye bölünüyor.
Sorma bugün o konu yeni konuşuldu kaptanımla yarışıyordum benim ipsiz atladığımı bilmiyormuş
Benden vazmigectinnapsak seninlrmi yarissak :)
Kacak var yakalayimKızlar 1 ince dilim şekersiz tahinli kek yedim menüde eklememistim haberiniz olsun :)
Sen ipli atliyon ya yarismazsin diye dusundumBenden vazmigectin
Yoo neden ki herturlu yarışırım. Ben iple alışmışım sen ipsizSen ipli atliyon ya yarismazsin diye dusundum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?