GerçektendeKızlaaaar
Şu ana kadar detokstaydım bildiğiniz gibi
Şimdi bi haber aldım misafir varmış akşama ve dışarı yemeğe gitmeye karar verdik eşimle
Yesem olmaz yemesem olmaZ napacam ben
WavvvBende 700 ip atladım
Metroda seni sucluyorBende akşama yapabilirsem spor yaparım. Fazlam var. Neyden kaynaklı hala bilmiyorum. Patatese karşılık dünde kendimi çok yordum. Hala metroyu suçluyorum
Gel ben daha buradayimKızlar bugün buralar çok sessiz girip çıkıyorum sürekli yazan yok. Benimde keyfim yok pek boğazım ağrıyor galiba hasta oluyorum enerji menerji kalmadı
Ah gunu cik yanlis olmus ben o tur etkinlikleri cumartesi pazar yapio bituryirummmKızlaaaar
Şu ana kadar detokstaydım bildiğiniz gibi
Şimdi bi haber aldım misafir varmış akşama ve dışarı yemeğe gitmeye karar verdik eşimle
Yesem olmaz yemesem olmaZ napacam ben
Ben seni sevindireyim mi kaptanimPidesiz olabilir. Yarın çok önemli yaa lütfen
Canım sen sevindiriyorsun ordan sabit geliniyor yüzde düşüyorBen seni sevindireyim mi kaptanim
Eee bugün yapsınlar.bildirimleriniCanım sen sevindiriyorsun ordan sabit geliniyor yüzde düşüyorzaten 2 kişi bildirim yapmayacakmış
Mezunuyet mi var yoksaBen seni sevindireyim mi kaptanim
Bilmem i emin değilim ama tartılmadım. Eşim çok zayıfladın diyor.Mezunuyet mi var yoksa
Yaa 5 dk girip bildirim yapmak bu kadr mi zor heryerde internet var artik kendi telefonunda yoksa yanindakinde var ben bu bildirim yapamayacagim kaptanim cumleleri cok samiyetsz geliyor hastalik hustalik disinda tabi Allah bilirEee bugün yapsınlar.bildirimlerini
Hadiiii insallah ben de tartilmadim hic ama aynada kendimi zayif goremeye basladim bu hafta bilmiyorummm sonuc ne cikarrrrBilmem i emin değilim ama tartılmadım. Eşim çok zayıfladın diyor.
Sen zayıf hissediyorsan bence tamamdır baya vermissinHadiiii insallah ben de tartilmadim hic ama aynada kendimi zayif goremeye basladim bu hafta bilmiyorummm sonuc ne cikarrrr
Hicbir fikrimmm yok inan bakalimSen yarışıyorsan bence tamamdır baya vermissin
T9 azizliğine uğradım sen fark etti isen yazacaktım. Bireysellik bizim mi neHicbir fikrimmm yok inan bakalim
Bende kaburgalarımı hissediyoruö dokununca hayatımda ilk defaHadiiii insallah ben de tartilmadim hic ama aynada kendimi zayif goremeye basladim bu hafta bilmiyorummm sonuc ne cikarrrr
Oooo maşallah. Cuma bildirimi yapamayanlar bugün yapın kızlar. 1. Oluruz belkiBende kaburgalarımı hissediyoruö dokununca hayatımda ilk defa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?