Yokk ben cok yavas veriyorum yarin sabit cikmaktan korkuyorumDurdu kız senin vereceğin kiloda az seninde çabuk olur mezuniyetin
Sağol canım teşekkür ederimÇok geçmiş olsun canım
Nane limon ıhlamur tarzı şeyler iç sürekli
Bende Refahiye liyim hemşerimevet canım aynadan babadan koca dan erzincanlı ilic a bağlı bi koy
maşallah rabbim kolaylık versin en büyüğün kiz mi erkek mi
Hoşgeldin tskımın gülü nerelerdesinBende Refahiye liyim hemşerim
Evet niloya ile benKizlar yarisma listeniz hazir mi
Yarın siteye giremezsen sms at bana canım.Köye geldim tel çekiyor net çekmiyo sayfalar açılmıyor bilseydim gelmezdim cumartesi dönüyorum memlekete
Aaaa 2 kisi mi sadeceEvet niloya ile ben
son bildirim saat kaçta olsun canım. Bu gece 12 yi geçince başlasın yarın kaçta bitsin
Her şekil geçeriz kaptanimEvet niloya ile ben
son bildirim saat kaçta olsun canım. Bu gece 12 yi geçince başlasın yarın kaçta bitsin
Bizim ikimiz sizde 20 kişiye bedel psikolojiniz bozulmasın diye kalabalık girmiyoruzAaaa 2 kisi mi sadeceokadar mi korktunuz bizden
Yarin gece 12 ye kadar olsun cnm bildirimde ertesi gun ogle 12 ye kadar yapilsin
4. Takimdada vardi bi iki kisi galiba
Bizim ikimiz sizde 20 kişiye bedel psikolojiniz bozulmasın diye kalabalık girmiyoruz
4. Takımdan 1 kişi dedi ama bakalım.
Gorcez bakalimBizim ikimiz sizde 20 kişiye bedel psikolojiniz bozulmasın diye kalabalık girmiyoruz
4. Takımdan 1 kişi dedi ama bakalım.
Bu gece 12 de başlayıp yarın gece 12 demi bitiyorGorcez bakalim
Bildirimleri nasil yapalim. Her takim kendi yapip cuma gunu mu bildirelim birbirimize
Her gün siz bize bildirin biz size. Motivasyon artarGorcez bakalim
Bildirimleri nasil yapalim. Her takim kendi yapip cuma gunu mu bildirelim birbirimize
Aynen ertesi gün gündüz 12 ye kadar da o 24 saati bildiriyoruz.Bu gece 12 de başlayıp yarın gece 12 demi bitiyor
OkAynen ertesi gün gündüz 12 ye kadar da o 24 saati bildiriyoruz.
Öyle yapıcam kaptanım whatsaptan resim atıcam tartımın fotosunu kusura bakmayın valla çekmiyo sayfalar açılmıyorYarın siteye giremezsen sms at bana canım.
Sabaha kadar uyumamAynen ertesi gün gündüz 12 ye kadar da o 24 saati bildiriyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?