- 7 Nisan 2016
- 1.943
- 2.777
- 63
Eczanede hastahanede kargolarda varTartı götürememişler yanlarında öyle yazdılar ya
Cnm.cok hizli yol kateddin hadi sonuca insallahBende kaburgalarımı hissediyoruö dokununca hayatımda ilk defa
Metroda seni sucluyor
Niloyabebe öncesi sonrası isteriiiimBilmem i emin değilim ama tartılmadım. Eşim çok zayıfladın diyor.
Kız maşallah ne kilo vermissin öyle ya.Niloyabebe öncesi sonrası isteriiiim
Nasipse ben de yarın mezunum
Tamam canımgulenyuzumsunsen liste yok yârin yapmıyoruz bu hafta
Kaptanim ben mezunum bu hafta.60 ları gördüm. Koruma yapayimKIZLAr sadece niloya mı katılacak ip atlama yarışmasına ben mi görmedim
Hadi bakalım hayırlı olsun canım. Yarın yine halaylarla kutlarızKaptanim ben mezunum bu hafta.60 ları gördüm. Koruma yapayim
Varimmmmmm tabiki sizi bırakmak yokHadi bakalım hayırlı olsun canım. Yarın yine halaylarla kutlarızpeki Yok musun yarışmada
Durdu kız senin vereceğin kiloda az seninde çabuk olur mezuniyetinCnm.cok hizli yol kateddin hadi sonuca insallah
Çok geçmiş olsun canımSelam kızlar kendimi eve zor attım çorbamı ictim yattım hemenaslında onu bile yiyesim yoktu da metabolizmam yavaşlamasın, mideme sıcak bir şeyler girsin diye yedim. Ağzımın hiç tadı yok
Tüh ya herkes hasta geçmiş olsun canımSelam kızlar kendimi eve zor attım çorbamı ictim yattım hemenaslında onu bile yiyesim yoktu da metabolizmam yavaşlamasın, mideme sıcak bir şeyler girsin diye yedim. Ağzımın hiç tadı yok
Sağol kuzum aynen öyle vallaÇok geçmiş olsun canım
Ihlamur nane limon yap ihal etme
Sağlık olmayınca hiç bir şey olmuyor
Tüh ya herkes hasta geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsun canımSelam kızlar kendimi eve zor attım çorbamı ictim yattım hemenaslında onu bile yiyesim yoktu da metabolizmam yavaşlamasın, mideme sıcak bir şeyler girsin diye yedim. Ağzımın hiç tadı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?