- 7 Nisan 2016
- 1.943
- 2.777
- 63
Uyumadım tv izliyorumKuzuuumNiloyabebe uyumadın mı ben de uykusu kaçanlardanım
Nettin görmeyeli sportmen arkadaşım de bakim
Yarın senle jj de kapışakUyumadım tv izliyorum
Olur kapışalım jj fazla yapamıyorum 500 en fazla yapmıştım:) :)Yarın senle jj de kapışak
Belkim ip seni çok yorar kolunu kaldırmaya mecalin kalmaz da benim bir ümidim olur
He çok azmış ne kiOlur kapışalım jj fazla yapamıyorum 500 en fazla yapmıştım:) :)
Sen kaç yapiyorsun. Göbek erişe yeter bende.He çok azmış ne ki
400 yapmışlığım var yaparım daha da dur bakim sabah olsunda coşalımSen kaç yapiyorsun. Göbek erişe yeter bende.
Tamam senin sayende jj sayısını yukseltirim belki400 yapmışlığım var yaparım daha da dur bakim sabah olsunda coşalım
Jj nedir canımTamam senin sayende jj sayısını yukseltirim belki
Ben eskiden zamansızlıktan tempolu yürüyüş ile koşu arası bir modda çamaşır katlardım bunu bulaşık ütü toz alma işinde de yapardım kalori yakumı artıyor tavsiye ederimgünaydın kızlar kiz uyurken bende camssir katılıyorum bu yaptığımız işlerde spora girseydi iyi olurdu
Rica ederimÇok sağol kaptanım bu bir haftada o kadar çok şey yaşadık öyle kenetlendik ve sizKanguru_ kaptan başta olmak üzere kaptanlarımızdan öyle güzel destek gördük ki tekrar teşekkür ederiz
:) önemli değil canimGünaydınn canlarımNiloyabebe uyumuşum bile sana yazamadan canımm erken uyanabıldım en azından sabah cardiosu benı bekler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?