Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Günaydın kızçeler memlekete döndüm şuan yoldayım net sorunum bitti Allaha şükür hepinizi çok çok özledim kilo verip vermeyen herkese selam olsun yine sallamışız ortalığı
Mezun olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum %1 çıkaran ve çıkaramayan bütün takım arkadaşlarıma başarılarının devamını diliyorum

Sensiz buralar çok sessiz

Günaydın kızlar. Cidden günaydın ama. Sabah 8 gibi müthiş bir baş ağrısı ile uyandım. Dolayısıyla geçer diye bu saate kadar yattım. Yarım saat oldu kalkalı. Yumurta koydum ocağa. Bir şeyler yiyip ilaç icecegim. Başımın ağrısı geçince evi temizleyecegim. 4 gün oldu sanırım süpürge bile tutamadım. Baktın ki ilaç kendine getirdi yürüyüş yapacağım.

Bende çocukları babanneye gönderdim bugun mutlaka 45 dk eliptik yapacağım inşallah kendimi sartlandirdim ama önce temizlik yapmak zorundayım
Bence de artık spor yapmalısın. Zaten dün bildirimde bulunmamanız inanılmaz etkiledi sonucumuzu. Bu haft bunu telafi etmelisiniz

Temizlik tamam
İkramlar hazır
Çocuklar öğle uykusunda
Gulenyuzumsunsen de 20 dk uzansın sırtı dinlensin değil mi ama

Sabah yarım demet maydanozla 2 yk lor ve bir mandalina yedim .
Kendi ellerimle cıslar coslar hazırladım
En az lokmalarla yiyeceğim inşallah.

O ikramlardan bizim nisafirlerede gönder
Geçen kek yaptım bu günde tiramisu yapayım dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…