- 7 Nisan 2016
- 1.943
- 2.777
- 63
Artar artar bu yarış çok iyi gelecek hepinizeAynen cnm bugun dahada artar
Katil bencede. Ben bugun tartida dune gore cok guzel eksi gordumArtar artar bu yarış çok iyi gelecek hepinize
Bende katılırım birkaç güne yarışa
Ip atlama yarismasi
Cuma
Fattylamb94 - 600
Seyhan77- 500
Huzurvermeyolunda - 1750
Rzgrece - 1800
Smygnc -150
Anka
Ayyy çok güzellll
Teşekkür ederim kaptanımmmm
Odem olabilir mi kaptanimBırıncı bana bır el atabılırmı kaptanım
Hala artılarla bogusuyom
Yeyıp bogussam gocunmayacam
Kızlar süpersiniz. Neden benim ip topiğime de gelmiyosunuz? Süper kapışma orda..Ip atlama yarismasi
Cuma
Fattylamb94 - 600
Seyhan77- 500
Huzurvermeyolunda - 1750
Rzgrece - 1800
Smygnc -150
Anka
Yok kuzum ya bır sorun var gıbıOdem olabilir mi kaptanim
Insallah birsey yoktur ablacimYok kuzum ya bır sorun var gıbı
Salı endokrine gıdecem
Kaptanim siz iple atliyosunuz sanirim. Biz ipsiz atliyoruzKızlar süpersiniz. Neden benim ip topiğime de gelmiyosunuz? Süper kapışma orda..Niloyabebe size yolu gösterir
Insallah vardır diyorum en azından nıye veremedıgıme cevap bulurum böyleceInsallah birsey yoktur ablacim
Sende ipsız sapsız atlama tıpıgı kur be yaKaptanim siz iple atliyosunuz sanirim. Biz ipsiz atliyoruz
Hayr biz iple atlıyoz niloya ileKaptanim siz iple atliyosunuz sanirim. Biz ipsiz atliyoruz
Bi git bakalım canım. En küçük bir eksiklik bile yavaşlatabiliyor.Insallah vardır diyorum en azından nıye veremedıgıme cevap bulurum böylece
Tartıda moral bulamayınca dünden berı dagıttım oh yedımde tartı gostermıyor dedım
Cok bunaldım kılo verememekte vermeye azmedınce sonuç görememekten
90 kılo ya dıle kolay nasıl gıtmez yarı kılomdakıler tıkır tıkır verıyor
Benim arkadasimda oyle 110 kilo gram gitmiyor ayni anda başladık diyete eskiye gore cok cok az yiyor biliyorum ekmegi falan cikardi hayatindan veremiyor kendimden daha cok o versin istiyorumm ustelik kontrile de gitmis herseti normalmis yuzu de bi guzel renkli gozlu falan ama cok sismamInsallah vardır diyorum en azından nıye veremedıgıme cevap bulurum böylece
Tartıda moral bulamayınca dünden berı dagıttım oh yedımde tartı gostermıyor dedım
Cok bunaldım kılo verememekte vermeye azmedınce sonuç görememekten
90 kılo ya dıle kolay nasıl gıtmez yarı kılomdakıler tıkır tıkır verıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?