- 7 Nisan 2016
- 1.943
- 2.777
- 63
Bizde yerimizde sayacak d3giliz ya bizdede artarAynen cnm bugun dahada artar
Ipsiz atlayanlarda varKaptanim siz iple atliyosunuz sanirim. Biz ipsiz atliyoruz
Oyle miiii . Yarin yatiya misafirim gelcek ne zmn gider bilmiyorumIpsiz atlayanlarda var
Evet yatılı misafirlerle de uğraşmak zor biran düzeni bozuluyor herkesinOyle miiii . Yarin yatiya misafirim gelcek ne zmn gider bilmiyorumo gittikden snra katilirim bi aksilik olmazsa
Aynen ya zaten kv 20 gundr bendeydi yeni gitti simdi yine ayni sey. Mutfakdan cikamiyorumEvet yatılı misafirlerle de uğraşmak zor biran düzeni bozuluyor herkesin
Ayyy evet o mutfaktan çıkamama bendede var. Allah yardımcınız olsun canimAynen ya zaten kv 20 gundr bendeydi yeni gitti simdi yine ayni sey. Mutfakdan cikamiyorum
2. Hafta oldu ismim yanındaHuuu huuu nerdesiniz kızlar. Yarın ben 4. Takımdaki tuzsuz tuhla zencefil kürüne başlıyorum var mı eşlik edecek. 10 gün yapalım
Sana yol açtımNiye kimsecikler yok
Benimi gördünüz
Spor sabah kalkınca ve akşam yemek yedikten sonra yapılınca daha etkili imisSporumu yaptım geldim artık 100gramda olsa düşsün şu kilom ya
Ben hep akşam yemekten sonra yapıyordumda bu gün misafir gelecek dedim gelmeden. Bencede akşam yemeğinden sonra daha etkiliSpor sabah kalkınca ve akşam yemek yedikten sonra yapılınca daha etkili imis
Verirsin canim sitres yapma rahat ol ve beynine kazı o zaman gider kilolarBen hep akşam yemekten sonra yapıyordumda bu gün misafir gelecek dedim gelmeden. Bencede akşam yemeğinden sonra daha etkili
Atla tabi en az bi 300 falan. Bende bugün 1500atladım. Halıda atlayınca bileklerim ağrıyordu halıyı kaldırdım öyle atlıyorumbende yürüdüm geldim biraz ip atlasam iyi olacak
Atla atla ben 2000 yaptimdabende yürüdüm geldim biraz ip atlasam iyi olacak
Ay abla egzamam arttı sıkıntı çok yaptım galiba bu işeVerirsin canim sitres yapma rahat ol ve beynine kazı o zaman gider kilolar
DaAtla atla ben 2000 yaptimda
Rahat olman lazım gerçekten beyin senin yolladıklarına adapte oluyorAy abla egzamam arttı sıkıntı çok yaptım galiba bu işe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?