- 7 Nisan 2016
- 1.943
- 2.777
- 63
Tabiki gece 12 ye kadar ne atladi isem yarista varDadaha yolu var diyosun
Erken yemiş ve sonra bişi yememiş olmakla iyi bişi yaptığımı sanıyorum ama bilmiyorum ne dersiniz banaKahvaltı 09:30
Yarım demet maydanoz
3 yk lor peynir
1 mandalina
15:00
4 tane mercimekli köfte
4 yaprak marul
3 çatal haşhaşlı irmik tatlısı
3 ısırık peynirli börek
Eeee acikmayacakmisin.ekmek hiç yememissinErken yemiş ve sonra bişi yememiş olmakla iyi bişi yaptığımı sanıyorum ama bilmiyorum ne dersiniz bana
Acıkmam valla bayadır böyle şeyler yememiştim ya dünyayı yemiş gibi tokum .Eeee acikmayacakmisin.ekmek hiç yememissin
Valla bilmiyorum da ben yazmayı düşünüyorum koruma nasıl yapılır bilmiyorum çünkü bilenlerden hatalarımı göstermelerini istiyorumVe biz menü yazmaya devam edecekmiyiz
Sabah uyanınca yağ yakımı daha hızlı diye duydum ama spora giden bı arkadasta kaslari eritiyor yazmış hocalar öyle demiş sizce hamgisi doğrudurSpor sabah kalkınca ve akşam yemek yedikten sonra yapılınca daha etkili imis
Bence iyi olur çok acikirsan yoğurt ye yada kahve hurma ceviz vs küçük bi ara ile kapatırsın günüErken yemiş ve sonra bişi yememiş olmakla iyi bişi yaptığımı sanıyorum ama bilmiyorum ne dersiniz bana
Kahvaltıyi daha sağlam yapmalısın bence canım, bana az geldi biraz. akşam da çok sorun yok bence erken çünküKahvaltı 09:30
Yarım demet maydanoz
3 yk lor peynir
1 mandalina
15:00
4 tane mercimekli köfte
4 yaprak marul
3 çatal haşhaşlı irmik tatlısı
3 ısırık peynirli börek
Sabah uyanınca yarim saat koşu yada yürüyüş harikadır. Ben hiç öyle birşey duymadımSabah uyanınca yağ yakımı daha hızlı diye duydum ama spora giden bı arkadasta kaslari eritiyor yazmış hocalar öyle demiş sizce hamgisi doğrudur
Sabah aç karna en fazla yarım saat kardio yapılır fazlası kas kaybı yaparSabah uyanınca yağ yakımı daha hızlı diye duydum ama spora giden bı arkadasta kaslari eritiyor yazmış hocalar öyle demiş sizce hamgisi doğrudur
Anladim canım teşekkür ederimSabah aç karna en fazla yarım saat kardio yapılır fazlası kas kaybı yapar
Anladım canimSabah uyanınca yarim saat koşu yada yürüyüş harikadır. Ben hiç öyle birşey duymadım
ne diyon kız 300 filan 100 tane anca yaptım seneler sonra ilk defa atliyomAtla tabi en az bi 300 falan. Bende bugün 1500atladım. Halıda atlayınca bileklerim ağrıyordu halıyı kaldırdım öyle atlıyorum
Egzama nerede var kuzum benim sag elimde avuç içindeAy abla egzamam arttı sıkıntı çok yaptım galiba bu işe
3 su bardağı içme suyunu kaynatın ve içine bir avuç dolusu kurutulmuş beyaz dut atın. Altını kıstıktan sonra 5-6 dakika kadar kaynattıktan sonra ateşten alın. Ellerinizin dayanabileceği sıcaklığa gelene kadar bekleyin. Ilık dut kurusu suyunun içine ellerinizi sokun ve 8-10 dakika kadar bu suyun içinde bekletin. Ellerinizi çıkarttıktan sonra yaklaşık bir saat kadar yıkamayın ve 1 saatin sonunda temiz su ile durulayın. Haftada 3-4 defa yapacağınız bu yöntem sayesinde egzama hastaları ellerinde egzamalarda iyileşme göreceklerdir.Egzama nerede var kuzum benim sag elimde avuç içinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?