Hala bişi yemedim de 2 bardak çay içtim canım .Bence iyi olur çok acikirsan yoğurt ye yada kahve hurma ceviz vs küçük bi ara ile kapatırsın günü
Kahvaltıyı yapamadım misafirim gelecekti hazırlık yapıyordum canım yoksa yerdim deKahvaltıyi daha sağlam yapmalısın bence canım, bana az geldi biraz. akşam da çok sorun yok bence erken çünkü
Anamm gulenyuzumsen nezun mu oldun cookkk sevindim tebrikler cnmHala bişi yemedim de 2 bardak çay içtim canım .
Kahvaltıyı yapamadım misafirim gelecekti hazırlık yapıyordum canım yoksa yerdim de
Hoş geldin Kızçem döndünmü eve nasıl geçti tatil sendeki değişikliği farkettilermiSlm kizlar ben geldiiimmmmm nasilsiniz beni ozledinizmi
Slm kizlar ben geldiiimmmmm nasilsiniz beni ozledinizmi
Hosbulduk cnm ewet farjetmezlermi herkes cok saskindi ve herjesin tek soyledigi burda birakmam zayiflamayi cok erimisimHoş geldin Kızçem döndünmü eve nasıl geçti tatil sendeki değişikliği farkettilermi
Tesekjurler cnm hosbulduk bende sizi cok ozledim eve gelir gelmez size yazdim gemen ortalik heryerdeHosgeldin canim ozledik tabi işlemez miyiz
Onu banada çok dediler yeter çok güzel olmuşsun 25yaşında görünüyorsun köyde çogu tanımadı evrim geçirmişsin maşallah dediHosbulduk cnm ewet farjetmezlermi herkes cok saskindi ve herjesin tek soyledigi burda birakmam zayiflamayi cok erimisim
Tüm vücudumda bütün başımda sırtımda burun içlerin kulak içlerim bacaklarımda dirseklerimde. Şimdide kaşımla göz altımda çıktı yeniEgzama nerede var kuzum benim sag elimde avuç içinde
Bunun çeşitleri var yani herkesinki bir değilki ben neler denedim neler kirpi eti bile yedim yeterki şifam olsun diye ölene kadar kurtulamazsın dediler kabullendim. Ellerimde yok allaha şükür3 su bardağı içme suyunu kaynatın ve içine bir avuç dolusu kurutulmuş beyaz dut atın. Altını kıstıktan sonra 5-6 dakika kadar kaynattıktan sonra ateşten alın. Ellerinizin dayanabileceği sıcaklığa gelene kadar bekleyin. Ilık dut kurusu suyunun içine ellerinizi sokun ve 8-10 dakika kadar bu suyun içinde bekletin. Ellerinizi çıkarttıktan sonra yaklaşık bir saat kadar yıkamayın ve 1 saatin sonunda temiz su ile durulayın. Haftada 3-4 defa yapacağınız bu yöntem sayesinde egzama hastaları ellerinde egzamalarda iyileşme göreceklerdir.bulutungokyuzu
Hosbuldum kaptanim
Gecmis olsun cnmTüm vücudumda bütün başımda sırtımda burun içlerin kulak içlerim bacaklarımda dirseklerimde. Şimdide kaşımla göz altımda çıktı yeni
Hosbuldum kuzu iyi gecti hep kosturmaca ordan oraya dugun oluncaglstn99 hoşgeldin canım nasıl geçti tatiliinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?