Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Anamm gulenyuzumsen nezun mu oldun cookkk sevindim tebrikler cnm
Çok teşekkürler canım darısı sana inşallah
Onu banada çok dediler yeter çok güzel olmuşsun 25yaşında görünüyorsun köyde çogu tanımadı evrim geçirmişsin maşallah dedi

Bana da öyle diyorlar erimişsin diye acınası gözlerle bakıyorlar iltifat üstüne iltifat aldım bugün

Birşey yemeden kapattım günü kızlar
Kendi kendime kalınca liste sorumluluğu olunca boşlarım sanıyordum ama şu ana kadar yine de tutabiliyorum kendimi şükür...
Yediğim şeyler sakıncalıydı ama dengeledim inşallah

Sanırım bir sonraki öğün veya bir sonraki günü hafif tutarak yapılıyor bu koruma

Bunun çeşitleri var yani herkesinki bir değilki ben neler denedim neler kirpi eti bile yedim yeterki şifam olsun diye ölene kadar kurtulamazsın dediler kabullendim. Ellerimde yok allaha şükür
Benimki çok yıkamaktan derim aşınmış birde deterjan çok kullanma dedi çamaşır suyu ve sıvı sabun kesinlikle yasak dedi korumak gerekiyo geçmez dedi bende kabullendim sürekli nemlendirmeye çalışıyorum

Kizlar birinci oomusum sevinemedim bile dunnmisafir cocugy telefonumu kirdu ve ben esiminkinddn giriyorum gecmisi okuyorum cok uzgunum ya sinirlerim bozuk
Çok geçmiş olsun kuzum neyse cana gelen mala gelsin yapacak bişey yok canın sagolsun sıkma tatlı canını

Spor listesini baslatan oldumu cok yapamadim ama bos gecirmeyim gunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…