Çok teşekkürler canım darısı sana inşallahAnamm gulenyuzumsen nezun mu oldun cookkk sevindim tebrikler cnm
Onu banada çok dediler yeter çok güzel olmuşsun 25yaşında görünüyorsun köyde çogu tanımadı evrim geçirmişsin maşallah dedi
Yok kız benim o kadar degil 10senedir sadece sag elimin parmaklarında vardı şimdi avuç içimde varTüm vücudumda bütün başımda sırtımda burun içlerin kulak içlerim bacaklarımda dirseklerimde. Şimdide kaşımla göz altımda çıktı yeni
evet düğünü sorucaktım sana karıştırdım heralde diye sormadım izne giden bi sen olmayınca. nasıl şaşırmışlardır tabi bide korse takıcaktınHosbuldum kuzu iyi gecti hep kosturmaca ordan oraya dugun olunca
Benimki çok yıkamaktan derim aşınmış birde deterjan çok kullanma dedi çamaşır suyu ve sıvı sabun kesinlikle yasak dedi korumak gerekiyo geçmez dedi bende kabullendim sürekli nemlendirmeye çalışıyorumBunun çeşitleri var yani herkesinki bir değilki ben neler denedim neler kirpi eti bile yedim yeterki şifam olsun diye ölene kadar kurtulamazsın dediler kabullendim. Ellerimde yok allaha şükür
yine azmış abla ben alıştım ya artık söylüyorum neremde kepek görürseniz yana kaşındığımı aman buda pis bitli demeyin diyorumYok kız benim o kadar degil 10senedir sadece sag elimin parmaklarında vardı şimdi avuç içimde var
keşke kullanmasaydın ya ama onlarsızda olmuyor tabi temizlik.Benimki çok yıkamaktan derim aşınmış birde deterjan çok kullanma dedi çamaşır suyu ve sıvı sabun kesinlikle yasak dedi korumak gerekiyo geçmez dedi bende kabullendim sürekli nemlendirmeye çalışıyorum
Evet eldiven tak dedi ama ben kullanamıyorum malesef eldiven falankeşke kullanmasaydın ya ama onlarsızda olmuyor tabi temizlik.
Çok geçmiş olsun kuzum neyse cana gelen mala gelsin yapacak bişey yok canın sagolsun sıkma tatlı canınıKizlar birinci oomusum sevinemedim bile dunnmisafir cocugy telefonumu kirdu ve ben esiminkinddn giriyorum gecmisi okuyorum cok uzgunum ya sinirlerim bozuk
Gercektenmi cok sevindim cnm birinci olmanaKizlar birinci oomusum sevinemedim bile dunnmisafir cocugy telefonumu kirdu ve ben esiminkinddn giriyorum gecmisi okuyorum cok uzgunum ya sinirlerim bozuk
Takmadim korse felan siyah yapisan kadife elbiseydi cok ince gosterdi beni guzeldi dugunevet düğünü sorucaktım sana karıştırdım heralde diye sormadım izne giden bi sen olmayınca. nasıl şaşırmışlardır tabi bide korse takıcaktın
iyi olmuş iyi kilocukları vermeye devaaammm gerçi senin yolun az kalmış olursun sende bu hafta mezunTakmadim korse felan siyah yapisan kadife elbiseydi cok ince gosterdi beni guzeldi dugun
yok olmadı başlat sen bende menülere bakıp yaazayımSpor listesini baslatan oldumu cok yapamadim ama bos gecirmeyim gunu
ilerlemesin sonra alınmıyor bu illet bir hastalık buEvet eldiven tak dedi ama ben kullanamıyorum malesef eldiven falan
Bende hep sabit sadece sag el yıllardır Allahtan başka yere geçmediilerlemesin sonra alınmıyor bu illet bir hastalık bu
Insallah cnm ama cok zor cunku kac gun bos gectiiyi olmuş iyi kilocukları vermeye devaaammm gerçi senin yolun az kalmış olursun sende bu hafta mezun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?