Günaydın kısçeGünaydınnnnnnnnnnnnnnn
Yok abla aşk olsun hemen neden ayrılacaksın.Canım köyde yaşadığımı söylemiştim, telefon portu olmadığı için internet bağlatmam söz konusu değil, komşunun internetini modem açık olduğunca kullanabiliyorum. paylaşım yapamamam sıkıntı oluyorsa ayrılabilirim :?
Menüm paylaştığım detaylardaki gibi hep sabit, asla arada abur cubur veya liste dışı bir şeyler yemiyorum,
Takımı zorda bırakmamak adına bildirim zorunluluklarımı yerine getiriyorum aksatmadan
kaptanim benim kız hasta huysuzluk tavan yaptı sabahı sabah ettik kaptanim cuma annemde tartilmistim herhalde benim kiyle arada 200 300 gr fark var ama emin olamıyorumKızlar yaaa takımda neden durgunluk var huuu tatil rahveti mi çöktü.
Süpersiniz kaptanımGunaydin 12.takimin fit hatunlari
Pazar
Elif hakan 250
Smygnc 200
Huzurvermeyolunda 2500
Fattylamb 200
Ngy 350
Seyhan77 250
Geçmiş olsun canım. Sağlık olsun cuma tartında kaç çıkarsan onu yazarız. Sen kaçamaksız geçir haftayıkaptanim benim kız hasta huysuzluk tavan yaptı sabahı sabah ettik kaptanim cuma annemde tartilmistim herhalde benim kiyle arada 200 300 gr fark var ama emin olamıyorum
Bugünden itibaren bende katılabilir miyim?Süpersiniz kaptanım
Eğer artı gelirsen ikiye de bölünmüyor direk giriliyorbenim bu hafta bi detox yapmam lazım izindekileri telafi etmek için
işte onun için bu hafta bi detox şart 3 günlük felan ne yapsamki ne önerirsin kaptanımEğer artı gelirsen ikiye de bölünmüyor direk giriliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?