- 21 Ocak 2017
- 2.949
- 4.394
- 133
- 28
Kuzum ya 60dan sonra devam edicekmisin yoksa son muBende cok inanirim nazara geldigimden beri duzene giremedim ayagim agriyor olmayan israhim artti motivasyon azaldi
2.3 kisinin teli bozuk bazilarimizin motivasyonu gidik takim ici anlasamamazlik biz takima kursun dokturelim en iyisi gozu olanin gozu ciksin insalkahBozulmadı canım, temizlik yaparken ekranı kırılmıştı yere düşüp. İyi kötü idare ediyordum, dün benim ufaklık oyuncakla vurmuş sanırım. Ekranda görüntü yok.
Bilmiyorumki 60 dan sonra devam etsemde gram gram gider takilip kalir evlendigimde bike bu kilodaydim ve herkes yeter artik hortlaga dondun diyor sadece bacak sikintim var onlar olmasa 50 kilo gosteriyorum etek giydigimde kimse 62 olduguma inanmiyor yani karasizimKuzum ya 60dan sonra devam edicekmisin yoksa son mu
Telefon drive'a otomatik yedeklemiş. Bilgisayardan girip baktım. İnterneti açık kalmıştı bugün öğlen güncellemiş şükür. Ama içindeki dosyalara ulaşıp silemedim. Yeğenim bütünleme sınavlarına gitti, 1-2 güne gelir. Tanıdığı var onun, ona sildireceğim hesapları ve fotoğrafları. Servise güvenim yok.içindekileri kurtarabildinmi
Hic bildigim bisey degil cnm yardimci olmak isterdim inanKızlar, yıllar oldu bilgisayar kamerasını kullanmadım. Nerden açacağım bir yardımcı olsanız..
Eskiden açar kendimizi izlerdik, fotoğraf falan çekerdik..Hic bildigim bisey degil cnm yardimci olmak isterdim inan
Bilgusayar olsaydi karistirip bulurdumda ben tabletten giriyorjm evdeEskiden açar kendimizi izlerdik, fotoğraf falan çekerdik..
Bakmadığım yer kalmadı. Aygıt yöneticisine baktım driverı yüklü. Ama arattırıyorum adını çıkmıyor. Printerın fotoğraf ekini indiriyorum şimdi. Belki o programdan açılan bir yer vardır.Bilgusayar olsaydi karistirip bulurdumda ben tabletten giriyorjm evde
İyi geceler.Bana musade ben yatar artik herkese iyi geceler canlar
Bende bugün evi topladım ip atladım böyle geçti canimİzin vermeyin canım
işe konuyu kapatmakla başlayalım
spor la ,neler yaptığımızla sohbetimizi devam ettirip yazmakla başlayalım hadi .
konuştukça karışıyor ortalık .
Bütün takıma soruyorum eeee kızlar napıyorsunuz ?
@innuk
@Hamzakifzulal @lemonade17 @soffty F feyzaxglstn99 Niloyabebe
Tamamen kendimi gördüm ben bu yorumda yillar oldu 6 li rakamlarin altina inmeyeli 62 nin altina cok zor iniyorum emek emek gidiyor yıpratıyor beni zaten hep 61 de tıkanıp bozdum diyetleri ve tek sıkıntım bacak kimse 60 li kilolarda olduğuma inanmıyor gören herkes birak artık yeter diyor ama eşimde 55 ol deyip duruyorBilmiyorumki 60 dan sonra devam etsemde gram gram gider takilip kalir evlendigimde bike bu kilodaydim ve herkes yeter artik hortlaga dondun diyor sadece bacak sikintim var onlar olmasa 50 kilo gosteriyorum etek giydigimde kimse 62 olduguma inanmiyor yani karasizim
Dönem dönem oluyor böyle ama bıraktım fikrine kapılırsan bozulup gidiyor diyetteyim diye telkin et kendine sık sık30 ocak sali
Kahvalti 11.00 (9da uyandim)
Yarim simit
1 dilim.peynir
Oglen 15.00
Kalan yarim simit ayran
Aksam 19.00
1 pors pirasa
2dilim kepek ekmegi
1 dilim kare seklinde tralice
Cekirdek yedim 2-3 avuc
Yemek istiyorum vee motivasyonum cok dusuk cumadan bu yana bazi ozel sebeplerden dolayı diyet falan gozum bisey gormuyorrr 2 gundurrr malesef elimden geleni yapamiyorum
Bende artık neler yapıyorlar şantaj bilmemne. Yedekler o pcye sonra silerTelefon drive'a otomatik yedeklemiş. Bilgisayardan girip baktım. İnterneti açık kalmıştı bugün öğlen güncellemiş şükür. Ama içindeki dosyalara ulaşıp silemedim. Yeğenim bütünleme sınavlarına gitti, 1-2 güne gelir. Tanıdığı var onun, ona sildireceğim hesapları ve fotoğrafları. Servise güvenim yok.
Ne bacakmış eriyip gitmişsin onlr erimemiş. Spor salonundada var kızın üstü 36dan küçük bacakları yüzünden 42giyomuş poposuda yok diyor yan dikişleri açılıyor. İnsallh gider canımBilmiyorumki 60 dan sonra devam etsemde gram gram gider takilip kalir evlendigimde bike bu kilodaydim ve herkes yeter artik hortlaga dondun diyor sadece bacak sikintim var onlar olmasa 50 kilo gosteriyorum etek giydigimde kimse 62 olduguma inanmiyor yani karasizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?