Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bence takimda nazar var
Bozulmadı canım, temizlik yaparken ekranı kırılmıştı yere düşüp. İyi kötü idare ediyordum, dün benim ufaklık oyuncakla vurmuş sanırım. Ekranda görüntü yok.
2.3 kisinin teli bozuk bazilarimizin motivasyonu gidik takim ici anlasamamazlik biz takima kursun dokturelim en iyisi gozu olanin gozu ciksin insalkah

Kuzum ya 60dan sonra devam edicekmisin yoksa son mu
Bilmiyorumki 60 dan sonra devam etsemde gram gram gider takilip kalir evlendigimde bike bu kilodaydim ve herkes yeter artik hortlaga dondun diyor sadece bacak sikintim var onlar olmasa 50 kilo gosteriyorum etek giydigimde kimse 62 olduguma inanmiyor yani karasizim

içindekileri kurtarabildinmi
Telefon drive'a otomatik yedeklemiş. Bilgisayardan girip baktım. İnterneti açık kalmıştı bugün öğlen güncellemiş şükür. Ama içindeki dosyalara ulaşıp silemedim. Yeğenim bütünleme sınavlarına gitti, 1-2 güne gelir. Tanıdığı var onun, ona sildireceğim hesapları ve fotoğrafları. Servise güvenim yok.

Kızlar, yıllar oldu bilgisayar kamerasını kullanmadım. Nerden açacağım bir yardımcı olsanız.. Dizüstü..

Bilgusayar olsaydi karistirip bulurdumda ben tabletten giriyorjm evde
Bakmadığım yer kalmadı. Aygıt yöneticisine baktım driverı yüklü. Ama arattırıyorum adını çıkmıyor. Printerın fotoğraf ekini indiriyorum şimdi. Belki o programdan açılan bir yer vardır.

30 ocak sali
Kahvalti 11.00 (9da uyandim)
Yarim simit
1 dilim.peynir

Oglen 15.00
Kalan yarim simit ayran

Aksam 19.00
1 pors pirasa
2dilim kepek ekmegi
1 dilim kare seklinde tralice
Cekirdek yedim 2-3 avuc
Yemek istiyorum vee motivasyonum cok dusuk cumadan bu yana bazi ozel sebeplerden dolayı diyet falan gozum bisey gormuyorrr 2 gundurrr malesef elimden geleni yapamiyorum

Tamamen kendimi gördüm ben bu yorumda yillar oldu 6 li rakamlarin altina inmeyeli 62 nin altina cok zor iniyorum emek emek gidiyor yıpratıyor beni zaten hep 61 de tıkanıp bozdum diyetleri ve tek sıkıntım bacak kimse 60 li kilolarda olduğuma inanmıyor gören herkes birak artık yeter diyor ama eşimde 55 ol deyip duruyor

Dönem dönem oluyor böyle ama bıraktım fikrine kapılırsan bozulup gidiyor diyetteyim diye telkin et kendine sık sık

30 ocak salı menü
Kahvaltı 11.00 1 kk peynir iki çatal da tulum peynir 1 fincan 2si 1 arada

14.00 karışık meyve 1 tabak (elma armut portakal) 1 fincan form Çay

17.30 1 kase mercimek çorbası 1 tabak salata 2 kaşık makarna yarim dilim ekmeğe sürülmüş Çokokrem

Bende artık neler yapıyorlar şantaj bilmemne. Yedekler o pcye sonra siler

Ne bacakmış eriyip gitmişsin onlr erimemiş. Spor salonundada var kızın üstü 36dan küçük bacakları yüzünden 42giyomuş poposuda yok diyor yan dikişleri açılıyor. İnsallh gider canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…