Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Dedin ya nerde problem carsa ona yonelik yapin diye benkmde bacaklarin masallahi var napim kendimi zorluyorum ara ara yapiyorum is yerinde zaten 50 ser 50 ser
Ben bi ara atmıştım ya bacak hareketi o kadar çok işe yarıyorki benimde çok aşırı kalındı. 1aydır yapıyoruö bende onları yeni başladım.
20aralıkta 65santimdi 26ocakta 62 santim olmuş

30 ocak menum
Evden cikmadan bir ceviz
Sabah 5 kepekli parmak galeta
Bir yk lir icine corekotu pulbiber kekik
7 zeytin
Ara turk kahvesi
Karisik bitki cayi

Oglen
Bir fincan hazir ezogelin corba icibe 4 parmak galeta
Ara turk kahvesi
Bir avuc cig findik beyaz leblebi
Bir mercimek kofte
Bir catal incir tatlisi (is yerinde arkadaslar parti verdi napim kiramadim)
Iki fincan karisik bitki cayi

Aksam 3 yk zeytinyagli kabak yemegi
Bir buyuk istiridye mantar izgara
Lahanali dereotlu salata
Bir kucuk kizarmis karnabahar yogurtlamasi
Sinirsiz cay
Bugun onume geleni yemisim yuhh

Ben bi ara atmıştım ya bacak hareketi o kadar çok işe yarıyorki benimde çok aşırı kalındı. 1aydır yapıyoruö bende onları yeni başladım.
20aralıkta 65santimdi 26ocakta 62 santim olmuş
Squat harici yaptigimin hepside bacaga yonelik sendekileri bi daha atsana bakayim

Bunlrı yapıyorum
bırazcık öyle olmuş ama ayağını bi iki gün zorlama yinede. Birde ban halıda yaparken daha çok bileklerim zorlanoyprdu halıyı kaldırıp spor ayakkabıyla yapıyorum artık

Y
Bunlrı yapıyorum

bırazcık öyle olmuş ama ayağını bi iki gün zorlama yinede. Birde ban halıda yaparken daha çok bileklerim zorlanoyprdu halıyı kaldırıp spor ayakkabıyla yapıyorum artık
A mekikten sacrum bolgem zedeleniyor orda hic et kalmadi sanki yatagin ustunde yapiyorum bazen cok zorlamayim diye ben hu hafta kesin arti gelicem

Tikanma donemine girdim sanki canim yemek istemezdi simdi yemek yemek istiyorum nokuyo bana bi kursunmu doktursem dugunde nazar ettiler kesin

Bende yazayım menümü.
30.01.2018 salı

Sabah 10.00
4yk didilmiş baharatlı tavuk
1 tatlı kasesi yoğurt
1 bardak vişne suyu ( artık içmicem karatay teyze içmeyin demiş)
4 zeytin

Ara 14.00
Yarım bardak kahve
1 form bisküvi

Ara 17.30
Yarım bardak kahve

Akşam 20.00
3 içli köfte

Kaç gündğr meyve yemiyorum kuruyemiş yemiyorum akşamlarıda geç yiyorum çok düzensizleşti. Kendime kızdım şuan. Kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…