Benim sol ayak topuk agrıyo üzerine basamıyorumBilmiyorumki bugun cardio yapamam jj yapayim dedim basamadim ustune
Ben bi ara atmıştım ya bacak hareketi o kadar çok işe yarıyorki benimde çok aşırı kalındı. 1aydır yapıyoruö bende onları yeni başladım.Dedin ya nerde problem carsa ona yonelik yapin diye benkmde bacaklarin masallahi var napim kendimi zorluyorum ara ara yapiyorum is yerinde zaten 50 ser 50 ser
Hangi hareket oBen bi ara atmıştım ya bacak hareketi o kadar çok işe yarıyorki benimde çok aşırı kalındı. 1aydır yapıyoruö bende onları yeni başladım.
20aralıkta 65santimdi 26ocakta 62 santim olmuş
Hahaha az kalmış az kavuşucaksınızİvit şafak 2
Gecmis olsun cnmBenim sol ayak topuk agrıyo üzerine basamıyorum
Squat harici yaptigimin hepside bacaga yonelik sendekileri bi daha atsana bakayimBen bi ara atmıştım ya bacak hareketi o kadar çok işe yarıyorki benimde çok aşırı kalındı. 1aydır yapıyoruö bende onları yeni başladım.
20aralıkta 65santimdi 26ocakta 62 santim olmuş
bırazcık öyle olmuş ama ayağını bi iki gün zorlama yinede. Birde ban halıda yaparken daha çok bileklerim zorlanoyprdu halıyı kaldırıp spor ayakkabıyla yapıyorum artık30 ocak menum
Evden cikmadan bir ceviz
Sabah 5 kepekli parmak galeta
Bir yk lir icine corekotu pulbiber kekik
7 zeytin
Ara turk kahvesi
Karisik bitki cayi
Oglen
Bir fincan hazir ezogelin corba icibe 4 parmak galeta
Ara turk kahvesi
Bir avuc cig findik beyaz leblebi
Bir mercimek kofte
Bir catal incir tatlisi (is yerinde arkadaslar parti verdi napim kiramadim)
Iki fincan karisik bitki cayi
Aksam 3 yk zeytinyagli kabak yemegi
Bir buyuk istiridye mantar izgara
Lahanali dereotlu salata
Bir kucuk kizarmis karnabahar yogurtlamasi
Sinirsiz cay
Bugun onume geleni yemisim yuhh
Pembe taytlı olan kızı 20-20 20-20 yapıyorum.Cogu benim yaptiklarim
A mekikten sacrum bolgem zedeleniyor orda hic et kalmadi sanki yatagin ustunde yapiyorum bazen cok zorlamayim diye ben hu hafta kesin arti gelicemBunlrı yapıyorum
bırazcık öyle olmuş ama ayağını bi iki gün zorlama yinede. Birde ban halıda yaparken daha çok bileklerim zorlanoyprdu halıyı kaldırıp spor ayakkabıyla yapıyorum artık
Ben nazara inanırım bak dötür bi. Bugün çok olmuşta sabit bile gelsen senin için iyi almak çok ğzüyor insanıTikanma donemine girdim sanki canim yemek istemezdi simdi yemek yemek istiyorum nokuyo bana bi kursunmu doktursem dugunde nazar ettiler kesin
Bende cok inanirim nazara geldigimden beri duzene giremedim ayagim agriyor olmayan israhim artti motivasyon azaldiBen nazara inanırım bak dötür bi. Bugün çok olmuşta sabit bile gelsen senin için iyi almak çok ğzüyor insanı
Bozulmadı canım, temizlik yaparken ekranı kırılmıştı yere düşüp. İyi kötü idare ediyordum, dün benim ufaklık oyuncakla vurmuş sanırım. Ekranda görüntü yok.florence_N telefonun nasıl bozuldu belki kurtarırız. Senindi dimi
içindekileri kurtarabildinmiBozulmadı canım, temizlik yaparken ekranı kırılmıştı yere düşüp. İyi kötü idare ediyordum, dün benim ufaklık oyuncakla vurmuş sanırım. Ekranda görüntü yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?