Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Kahvaltını daha sağlam yapsan sende benim gibi geç kahvaltı yapıyorsun. Sabah saplam yap sonra arada meyve yada kuruyemiş ye sonra akşam yemeği. Hatta Çok tatlı yiyceksen sabah kahvaltıda ye yarım yada bir çatal. Kaptan benim bu yazdığımı görünce kızıcak ama insan tutamıyor bazen anlıyorum seni

30 ocak spor ve su listesi

1.glstn99
150 squat 150 puan
50 mekik 50 puan
200 twister 40 puan
800 bolgesel 160 puan
Toplam 400 puan
2 lt su

2.bulutungokyuzu
1500ip 300
45 squat 45
70 mekik 70
625 bölgesel 125
Toplam 540 puan

30 ocak spor ve su listesi

1.glstn99
150 squat 150 puan
50 mekik 50 puan
200 twister 40 puan
800 bolgesel 160 puan
Toplam 400 puan
2 lt su

2.bulutungokyuzu
1500ip 300
45 squat 45
70 mekik 70
625 bölgesel 125
Toplam 540 puan

3.lemonade17
300 ip 60 puan
500 bölgesel 100 puan

Toplam 160 puan

Günaydin kızlar.
Bu hafta yine berbatım ne menü var ne spor doğru düzgün.
Anka beni gebertecek.
Yaa bi insan bile bile kendine bunu niye yapar. Beceremedikçe daha çok kızıyorum kendime.
Yok bana takımdan uzak kalmak hiç yaramiyor. Hemen kaçıyor ipin ucu

Ne bacakmış eriyip gitmişsin onlr erimemiş. Spor salonundada var kızın üstü 36dan küçük bacakları yüzünden 42giyomuş poposuda yok diyor yan dikişleri açılıyor. İnsallh gider canım
günaydın kızlarr
inşallah cnm da onlar eriyene kadar bende ericem iyiyce

ohh beni anlayan benim yapıma sahip biri ne kadar güzel ben kafayı yicem bu bacaklardan

ohh beni anlayan benim yapıma sahip biri ne kadar güzel ben kafayı yicem bu bacaklardan
Bacakları en guzel eriten şey koşu arkadaşlar, geçen gün eski fotolarima baktım bacaklarım o kadar ince ve fit ki kendim şaştım böylemiydim ben diye o zamanlar her gün kosardim, havalar ısınsın biraz yine başlayacağım

hayır cnm göbek gidiyor asıl bacak gitmiyor
Kimin neresi fazlaysa orasi gitmiyor diyor bende hem göbek var hem kalça bacak buna ne diyorsunuz
Aslında zayıflayinca her yerden gidiyor ama hep diyorlar ya elmaysan küçük bir elma oluyorsun, armutsan küçük bir armut vücut şeklimizi değiştirmek mümkün değil malesef, barışmak lazım

aynen cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…