- 21 Ocak 2017
- 2.949
- 4.394
- 133
- 28
Kahvaltını daha sağlam yapsan sende benim gibi geç kahvaltı yapıyorsun. Sabah saplam yap sonra arada meyve yada kuruyemiş ye sonra akşam yemeği. Hatta Çok tatlı yiyceksen sabah kahvaltıda ye yarım yada bir çatal. Kaptan benim bu yazdığımı görünce kızıcak ama insan tutamıyor bazen anlıyorum seni30 ocak sali
Kahvalti 11.00 (9da uyandim)
Yarim simit
1 dilim.peynir
Oglen 15.00
Kalan yarim simit ayran
Aksam 19.00
1 pors pirasa
2dilim kepek ekmegi
1 dilim kare seklinde tralice
Cekirdek yedim 2-3 avuc
Yemek istiyorum vee motivasyonum cok dusuk cumadan bu yana bazi ozel sebeplerden dolayı diyet falan gozum bisey gormuyorrr 2 gundurrr malesef elimden geleni yapamiyorum
Ayyy çok teşekkürler kaptanımmm ne güzel böyle kalplerle karşılanmak
günaydın kızlarrNe bacakmış eriyip gitmişsin onlr erimemiş. Spor salonundada var kızın üstü 36dan küçük bacakları yüzünden 42giyomuş poposuda yok diyor yan dikişleri açılıyor. İnsallh gider canım
teşekkür ederiz kaptanım günaydın
günaydın kaptanım bizi sensiz bırakma bak cozutuyoz sen olmayıncaGünaydın canlarımmmm
Nasılsınız bu gün... dün moral bozukluğuyla girmedim bi daha. Kusura bakmayın. Neyse toplandık kaldığımız yerden devam
ohh beni anlayan benim yapıma sahip biri ne kadar güzel ben kafayı yicem bu bacaklardanTamamen kendimi gördüm ben bu yorumda yillar oldu 6 li rakamlarin altina inmeyeli 62 nin altina cok zor iniyorum emek emek gidiyor yıpratıyor beni zaten hep 61 de tıkanıp bozdum diyetleri ve tek sıkıntım bacak kimse 60 li kilolarda olduğuma inanmıyor gören herkes birak artık yeter diyor ama eşimde 55 ol deyip duruyor
Bende de tam tersi kizlar.ohh beni anlayan benim yapıma sahip biri ne kadar güzel ben kafayı yicem bu bacaklardan
Sen olmayınca da bizim moralimiz bozuluyorGünaydın canlarımmmm
Nasılsınız bu gün... dün moral bozukluğuyla girmedim bi daha. Kusura bakmayın. Neyse toplandık kaldığımız yerden devam
hayır cnm göbek gidiyor asıl bacak gitmiyorBende de tam tersi kizlar.
Bacaklar ince ama gobek ve cevresi leğen gibi mübarek. Göğuslerde az değil.
Yine bacak eriyor bir sekilde gobeğin gitmesi imkansiz gibi
Bacakları en guzel eriten şey koşu arkadaşlar, geçen gün eski fotolarima baktım bacaklarım o kadar ince ve fit ki kendim şaştım böylemiydim ben diyeohh beni anlayan benim yapıma sahip biri ne kadar güzel ben kafayı yicem bu bacaklardan
Kimin neresi fazlaysa orasi gitmiyor diyorhayır cnm göbek gidiyor asıl bacak gitmiyor
aynen cnmKimin neresi fazlaysa orasi gitmiyor diyorbende hem göbek var hem kalça bacak buna ne diyorsunuz
Aslında zayıflayinca her yerden gidiyor ama hep diyorlar ya elmaysan küçük bir elma oluyorsun, armutsan küçük bir armutvücut şeklimizi değiştirmek mümkün değil malesef, barışmak lazım
günaydın kuzuuuuGünaydınnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?