Cok zayifsin cnm dedigin gibi ust tatafin iyice kuru bacak kalinligi yapisal sanrm ama oyle abarttigin gibi bir durum yok bence benimde popo bacak varTesekkur ederim kaptanim sayenizde simdi ben 60 a dusunce insallah duserim devam etsem mi biraksam mi
Bunlarin cogunu hergun yapiyorum zaten cnmBen de evde yaparım canım
Bu olabilir sanki
Saol cnm bugun aktardan baya bisey almisim kendimi tutamadim bude enerjim yok gibi ayakta sikinti oyuzden enerji versin diyeokurken yoruldumevet biraz kalabalık gibi. ben mesela sabah sucuk yediysem akşam kuru meyve falan yemezdim hani sabah tatlı yedim gibi düşünüp. Afiyet olsun
Insallah cnm ewet ayrintili yaziyorum hepMenün kalabalık değil bence ayrıntılı anlatmışsın ondan öyle görünüyor
Güzel menü
Tebrikler
İnşallah cumaya güzel sonuç gelir
Inzibat is basindaAnka
flo 5gündür
yvz_rose nin 3
mezunlar hariç ve kozalakperisi hariç birkaç kişininde 1 gün
menü yazmadıklarını söyleyeyim dedim
Manti mi31.01.2018 çarşamba
sabah 10.30
2 yumurtalı zeytinli omlet
2 çatal çökelek
7 küçük parça keçi peyniri
öğle 15.00
çeyrek elma
akşam 19.30
2 yk mantı bol yoğurtlu
1 kase mercimek çorbası
Iyi mi oldu kotu mu bilemedim kaptanimArkadaşlar plank wallsit vb sabit hareketlerin 10 dakikası 5 puan olsun
Tesekkurler cnm iltifatin icin vucuda gore bacak kalin ondan sikinti yoksa normal gorjnebilirCok zayifsin cnm dedigin gibi ust tatafin iyice kuru bacak kalinligi yapisal sanrm ama oyle abarttigin gibi bir durum yok bence benimde popo bacak var
h[/QUOTE]30 ocak menü
sabah
2 haslanmis yumurta
9zeytin
bol peynir
yarim lavas
akşam
1 kepçe tavuksuyu çorba
2 yk zeytin y pirasa
3 yk tavuklu bulgur pilavi
salata 1 bardak ev yapimi visne suyu
31 ocak menü
4 5 yk patates li yumurta
yarim lavas
2 zeytin
peynir domates çay
öğlen
3 yk havuzlu etki p pilavi
1 kepçe tarhana c
2 yk yoğurtlu cevizli havuç salata
akşam
yogurt icine 6 yk nesfit 1 küçük elma yarım mandalina tarcin
Aha bi kalabalik menu daha
Afiyet olsun cnm bebise bol sut olsun sana yag olmasin[/QUOTE]Aha bi kalabalik menu daha
Ewet ben actim gerilerde kaldispor listesi acildimi
Kolay gelsin cnm bu saatte ne yemegi yahuKızlar selam yemeğe misafirim var menümu yazıp kaçıyorum
Sağol canım :) yok bu saatte değil anca girebildim şu an çay Faslı varKolay gelsin cnm bu saatte ne yemegi yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?