- 28 Kasım 2016
- 1.179
- 2.194
- 63
- 34
bi yerde okumuştum arkadaşların bilgisi olsun diye yaziyorum 3 tane kestane bir dilim ekmeğe bedelmis diyetisyen gün içinde ekmekten kısarak akşam kestane keyfi yapabilirsiniz diyordu31 Ocak menü
Sabah
2 dilim Etimek
1 kk peynir
4 zeytin
Ara
Yulaflı activia
Adaçayı
Öğlen
1 kase çorba
4 adet lahana sarması
Ara
1 avuç leblebi
2 etimek
Yeşil Çay
Akşam
2 YK karnabahar mantısı
2 YK portakallı kereviz
2 parmak kalınlığında balkabağı (yemek)
1 küçük kare ev yapımı kumpir
Ara
4-5 kestane
2 hurma
Çok yedim misafir var diye böyle oldu çeşit çok
Afiyet olsun cnm dolunay mi var yiksa herkeste bi yemek istahi varSağol canım :) yok bu saatte değil anca girebildim şu an çay Faslı var
Bende kalorisi yuksek diye yiyemiyorum hele kestane sekerine bayilirimmmmbi yerde okumuştum arkadaşların bilgisi olsun diye yaziyorum 3 tane kestane bir dilim ekmeğe bedelmis diyetisyen gün içinde ekmekten kısarak akşam kestane keyfi yapabilirsiniz diyordu
Kanlı mavi ay var ondan herhaldeAfiyet olsun cnm dolunay mi var yiksa herkeste bi yemek istahi var
Şekeri demiyo amaaaaBende kalorisi yuksek diye yiyemiyorum hele kestane sekerine bayilirimmmm
Ayy valla saniyesi 1 puan olsun o zaman napayım yaaa napsam olmuyorIyi mi oldu kotu mu bilemedim kaptanim
Sende kahvaltıyı az yapıyorsun31 Ocak menü
Sabah
2 dilim Etimek
1 kk peynir
4 zeytin
Ara
Yulaflı activia
Adaçayı
Öğlen
1 kase çorba
4 adet lahana sarması
Ara
1 avuç leblebi
2 etimek
Yeşil Çay
Akşam
2 YK karnabahar mantısı
2 YK portakallı kereviz
2 parmak kalınlığında balkabağı (yemek)
1 küçük kare ev yapımı kumpir
Ara
4-5 kestane
2 hurma
günaydın canım maşallah iyi sabresiyorsun ben hergün tartiliyorum eskilerde olma na sevindim rabbim eksiklerimizi boşa çıkarmasınGünaydın kızlar
Dayanamadım bu sabah tartıldım eksideyim
Açıkçası bu haftadan çok ümidim yoktu hem reglim hem de hastalıktan dolayı çok spor yapamamıştım ama sabah sabah motivasyon oldu banaçok mutluyum
Temizlik yaptım memlekten eve döndüm bugünde burda temizlik var yarından itibaren kaldıgım yerden devamDün kimler spor yapmadı mazeretleri alayım
Günaydın canım hoşgeldin evine :))Günaydınnnnnnnnnnnnn
Bende bir ara her gün tartiliyordum canım, bende motivasyon kaybı oluyor her gün tartılinca o yüzden bıraktım. Artık bir pazartesi bir cumagünaydın canım maşallah iyi sabresiyorsun ben hergün tartiliyorum eskilerde olma na sevindim rabbim eksiklerimizi boşa çıkarmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?