3tane kestaneylede keyifmi yapılırbi yerde okumuştum arkadaşların bilgisi olsun diye yaziyorum 3 tane kestane bir dilim ekmeğe bedelmis diyetisyen gün içinde ekmekten kısarak akşam kestane keyfi yapabilirsiniz diyordu
TşkTederim kuzucumGünaydın canım hoşgeldin evine :))
günaydın kızlarrr sadesinide sekerinide yemiyorum zaten kaptanımŞekeri demiyo amaaaa
ooo ben sadece wall sit yaparım günboyu ozamanAyy valla saniyesi 1 puan olsun o zaman napayım yaaa napsam olmuyor
ayyy ne güzell darısı bana çok sevindim cnmGünaydın kızlar
Dayanamadım bu sabah tartıldım eksideyim
Açıkçası bu haftadan çok ümidim yoktu hem reglim hem de hastalıktan dolayı çok spor yapamamıştım ama sabah sabah motivasyon oldu banaçok mutluyum
3tane kestaneylede keyifmi yapılırama yedim mi hakkini vereceksin 3tane neki
bugünn harika bi kahvaltı yaptım değişiklik olsun diye yarın artı gelicem kesin kaptanım kızma valla kalorisi yuksek değil aslında bugünü boş geçirseydim mi bilemedim açlıkotu içicem bakalım etkisi ne olacak
kahvaltıda 3 yk yulaf bir çb süt içine tarçın ceviz fındık az bal az harnup özü 2-3 yabanmersini muhteşem oldu bitsin istemedim ve evden çıkmadan çok erken yaptım
saol cnm ewet değişiklik oldu hem hergün aynı peynir zeytin daral geldiCanim afiyet olsun bence çok değil için rahat olsun, bende yapıyorum zaman zaman böyle kahvaltılar çok güzel oluyor tatlı gibi
3-4 YK yulaf 1 dilim ekmek yerine geçiyor, süttende protein almışsın dengeli olmuş
bende oyle dusundugum icin eve jestane almistim diyetten once baktim rahat rahat yiyemiyem hic agzima bulastirmayim dedim annem gönderdim3tane kestaneylede keyifmi yapılırama yedim mi hakkini vereceksin 3tane neki
Mutfak bitmedi diğer yerler yerleşti gibi daha açılmayan koliler varev ne durumda toparlamışsındır bugünde baya bi
yardım eden yokmuMutfak bitmedi diğer yerler yerleşti gibi daha açılmayan koliler var
kolay gelsin cnm olur herşey takma kafanaMutfak bitmedi diğer yerler yerleşti gibi daha açılmayan koliler var
Yavaş yavaş yerlesirsin canım, zaten ilk yerleştirdikten sonra da değiştiriyorsun anca oturuyor her şey yerli yerineMutfak bitmedi diğer yerler yerleşti gibi daha açılmayan koliler var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?