- 7 Nisan 2016
- 1.943
- 2.777
- 63
Sagol kaptanım 1.5 kilo vermişim hiç birşey yiyemedim. Midem küçülmüş:) eşimle hemen hemen aynı kiloya geldik. Daha vermezsem iyi olacakYaaaa tüh nazar oldu sanaçok geçmiş olsun
Geçmiş olsun canım yaSagol kaptanım 1.5 kilo vermişim hiç birşey yiyemedim. Midem küçülmüş:) eşimle hemen hemen aynı kiloya geldik. Daha vermezsem iyi olacak
Sen levell atlamışsın bacım ben bi tarafımı kırarımBende hızlı atlıyor iki ayağım birde sağ önde sol arkada sol önde sağ arkada hoplayarak değiştirerek yapıyorum çok iyi oluyor. Birde jj deki gibi bacaklarımı açıp kapayarak atlıyorum
Tşk ederimGeçmiş olsun canım ya
e okadar atlamaya napsın ayaklar kıyamam geçmiş olsun cnmGünaydın herkese ve kaptanına. Ip atlarken ayağımı burktum yatakta idim yeni yeni basmaya basladim
Yatagın üstü kıyafetten görünmüyordu oturma odasında koltuğu açmış orta yatıyo yanına 3lü priz çekmiş mutfakta tezgahın üzeri bardak dolu dipleri sapsarı meyve suyu nescafe bulaşıgı kurumuş çamaşır sepeti taşıyor yerlere wc sapsarı pas olmuş yeni topladım süpürmeye başladım koltuk la halı örtüsünü yıkadım bu işler bitermi bugün acabaAy ben annemlere gidip gelince evi hiç görmediğim kadar temiz buluyorum benimki mi manyak acaba
Olsun napcan 10 saat wall sit mi yapcanAnka kaptanım wall sit şimdi saniyesi bir puan mı kesin
Sagol canim 1 2 gün e kadar iyi olurume okadar atlamaya napsın ayaklar kıyamam geçmiş olsun cnm
Sagol canim
Yok 2 ayakla birden birkere yerden sekiyon ikincide ipten atliyoran 1kere cift ayak sekiyon 2.de ipten diye devam ediyoBen Tek ve hızlı atlıyorum, sekerek dediğin bir bı ayağının üzerinde sonra öbür ayağının uZerinde atlıyorlar genelde sporcular onu mi diyorsun? Ben onu beceremedim aslında o daha güzel
Oyle daha zor canım hem daha yorucu. Senin ilk günün ya bugün bende ilk öyle atlamistim hizlandirdim sonraYok 2 ayakla birden birkere yerden sekiyon ikincide ipten atliyoran 1kere cift ayak sekiyon 2.de ipten diye devam ediyo
Kız valla güzel oluyorSen levell atlamışsın bacım ben bi tarafımı kırarım
Sag salim geçinemiyorum zatin
Sorma simdi bacagimi acitti 250 nin icinde daha koca salon hazir kimse yokken atliyim dedim sag bacak gittiOyle daha zor canım hem daha yorucu. Senin ilk günün ya bugün bende ilk öyle atlamistim hizlandirdim sonra
Yaşasınnnnnn400 oldu atladikca yazarimAnka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?