Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bende hızlı atlıyor iki ayağım birde sağ önde sol arkada sol önde sağ arkada hoplayarak değiştirerek yapıyorum çok iyi oluyor. Birde jj deki gibi bacaklarımı açıp kapayarak atlıyorum
Sen levell atlamışsın bacım ben bi tarafımı kırarım
Sag salim geçinemiyorum zatin

Ay ben annemlere gidip gelince evi hiç görmediğim kadar temiz buluyorum benimki mi manyak acaba
Yatagın üstü kıyafetten görünmüyordu oturma odasında koltuğu açmış orta yatıyo yanına 3lü priz çekmiş mutfakta tezgahın üzeri bardak dolu dipleri sapsarı meyve suyu nescafe bulaşıgı kurumuş çamaşır sepeti taşıyor yerlere wc sapsarı pas olmuş yeni topladım süpürmeye başladım koltuk la halı örtüsünü yıkadım bu işler bitermi bugün acaba
Sen şanslısın desene kaynımda öyle eşi gidiyo ev mis gibi oluyo elimden daha toplu

Ben Tek ve hızlı atlıyorum, sekerek dediğin bir bı ayağının üzerinde sonra öbür ayağının uZerinde atlıyorlar genelde sporcular onu mi diyorsun? Ben onu beceremedim aslında o daha güzel
Yok 2 ayakla birden birkere yerden sekiyon ikincide ipten atliyoran 1kere cift ayak sekiyon 2.de ipten diye devam ediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…