Evet bence de hem zevkli de değilBu ip atlama isi ipli ipsiz cok farkediyorrr ipsiz yapilan ip atlama degil kendince yerinde ziplama
Tabi öyle terlemiyor bile insan ip bulursan sende atlaaBu ip atlama isi ipli ipsiz cok farkediyorrr ipsiz yapilan ip atlama degil kendince yerinde ziplama
KatiliyorummmmAklı olan kocayı evde bırakıp tatile falan gitmesin
Buldum atladım bu kaniya vardim cnm zaten cok zorlandim siz sekerek mi atliyonz tek hizli miTabi öyle terlemiyor bile insan ip bulursan sende atlaa
Ay ben annemlere gidip gelince evi hiç görmediğim kadar temiz buluyorum benimki mi manyak acabaAklı olan kocayı evde bırakıp tatile falan gitmesin
bende katılıyorumKatiliyorummmm
Ben Tek ve hızlı atlıyorum, sekerek dediğin bir bı ayağının üzerinde sonra öbür ayağının uZerinde atlıyorlar genelde sporcular onu mi diyorsun? Ben onu beceremedim aslında o daha güzelBuldum atladım bu kaniya vardim cnm zaten cok zorlandim siz sekerek mi atliyonz tek hizli mi
Hadi toplaşın kızlar bir elin nesi var iki elin sesi varKızlar çok işim var ev dandini valla gelin bana yardım edin nolurki
Bende hızlı atlıyor iki ayağım birde sağ önde sol arkada sol önde sağ arkada hoplayarak değiştirerek yapıyorum çok iyi oluyor. Birde jj deki gibi bacaklarımı açıp kapayarak atlıyorumBuldum atladım bu kaniya vardim cnm zaten cok zorlandim siz sekerek mi atliyonz tek hizli mi
Buldum atladım bu kaniya vardim cnm zaten cok zorlandim siz sekerek mi atliyonz tek hizli mi
Masallah bende öyle yapmak istiyorum ama beceremedim bı turluBende hızlı atlıyor iki ayağım birde sağ önde sol arkada sol önde sağ arkada hoplayarak değiştirerek yapıyorum çok iyi oluyor. Birde jj deki gibi bacaklarımı açıp kapayarak atlıyorum
Ayna karşısında yap ben öyle yeni yeni alıştım çok güzel oluyorMasallah bende öyle yapmak istiyorum ama beceremedim bı turlu
Günaydın herkese ve kaptanına. Ip atlarken ayağımı burktum yatakta idim yeni yeni basmaya basladimNiloyabebe nerdesin canım
Dun atlamadim ondan onceki gün 700 atladım ve ayak gitti
Yaaaa tüh nazar oldu sanaDun atlamadim ondan onceki gün 700 atladım ve ayak gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?