Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Bende her gün tartılanlardanım sabredemiyoruumm. Her gün tartışınca atıyorum bu gün almışım anlıyorumki dün yediğimi yememeliydim yada çok yedim. O pişmanlık işliyor bana birdaha yapmam diyorum

Buldum atladım bu kaniya vardim cnm zaten cok zorlandim siz sekerek mi atliyonz tek hizli mi
Ben Tek ve hızlı atlıyorum, sekerek dediğin bir bı ayağının üzerinde sonra öbür ayağının uZerinde atlıyorlar genelde sporcular onu mi diyorsun? Ben onu beceremedim aslında o daha güzel

Buldum atladım bu kaniya vardim cnm zaten cok zorlandim siz sekerek mi atliyonz tek hizli mi
Bende hızlı atlıyor iki ayağım birde sağ önde sol arkada sol önde sağ arkada hoplayarak değiştirerek yapıyorum çok iyi oluyor. Birde jj deki gibi bacaklarımı açıp kapayarak atlıyorum

Bende hızlı atlıyor iki ayağım birde sağ önde sol arkada sol önde sağ arkada hoplayarak değiştirerek yapıyorum çok iyi oluyor. Birde jj deki gibi bacaklarımı açıp kapayarak atlıyorum
Masallah bende öyle yapmak istiyorum ama beceremedim bı turlu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…