- 15 Mart 2017
- 1.467
- 2.380
- 133
- 46
Nerdesin sen kaçak
madamhd nasılsın canım nasıl gidiyor hamilelik. Sıkıntı yok inşallah. Cinsiyeti öğrendiniz mi?
Rabbim sag salim kucagina almak nasip etsin insallahİyi gidiyor çok şükür bel ağrım dışında bi sıkıntım yok. Bebeğim kız olacak inşallah
Nerdesin sen kaçak
Bughn isten gec ciktim hala mutfak toplanacak namaz duruyor spora ne zaman gecicem bilmiyorum ufakligi yatiriyorum simdi
Rabbim sag salim kucagina almak nasip etsin insallah
Wuuuvİyi gidiyor çok şükür bel ağrım dışında bi sıkıntım yok. Bebeğim kız olacak inşallah
Wuuuv
Harika
Muhteşem
Kız anası oluyorsun
Cilveler
Nazlar
Gülücükler
Kaprisler
Maşallah
Sagol canim arkadaşım fit hatun.
Allah analı babalı buyutsunAynen öyle eşim de bende çok istiyorduk Rabbim nasip etti çok şükür
Yüzüm yok yazmaya yediklerimi. Bu diyetisyenden sonra motivasyonum sıfıra yaklaştı. İrade falan kalmadı. Sıkıldım galiba 2 ayda aynı tip beslenmeye çalışmaktan. Onuda pek beceremedim ya neyse. Nasıl yapayım da motive edeyim kendimi bilemedimYvz_Rose neden menü paylaşmıyorsun canım.
Tesekkur ederim cnm yaptim bile hepsini sporumudaYarın cuma canım sen en disiplinli arkadaşlarımızdansın
Yaparsın inşallah
Oyle deme cnm burda birbirimizi motive ediyoruz yazdiklarimizi gorunce ertesi gun kendimizi frenliyoruz ama sen hic girmuyorsunkiYüzüm yok yazmaya yediklerimi. Bu diyetisyenden sonra motivasyonum sıfıra yaklaştı. İrade falan kalmadı. Sıkıldım galiba 2 ayda aynı tip beslenmeye çalışmaktan. Onuda pek beceremedim ya neyse. Nasıl yapayım da motive edeyim kendimi bilemedim
Ah canim benimHemende unuttunuz
İnsan bi etiketler bi gulenyuzum vardı nerde der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?