Sana yazdım dün nasıl gidiyor diye etiket yapmasım mı ki niye görmedinHemende unuttunuz
İnsan bi etiketler bi gulenyuzum vardı nerde der
1 subat spor ve su listesi
1.glstn99
50 mekik 50 puan
100 squat 100 puan
800 bacak 160 puan
180 sn wall sit 180 puan
300 twister 60 puan
Toplam 550 puan
1 lt su
Allah analı babalı buyutsun
Bugun bitki caylari beni hic susatmadi ya 3 cuzi yedim susatir belki diye banamisin demedi
Hadi kizlar sporlari gorelim kimler ne yapti ben sakat ayagimla ancak bukadar yaptim
Ewet benide 60 ar saniye yapiyorum sonra 5 dk bacaklari hissetmiyorumWall sit
İ çok iyi yapmışsın o beni mahvediyor
Ben deBen hep bacaga yonelik calistigim icin artik kirt kirt ses geliyor eklemlerden normal mi acep
Tamam cnm arastirayim bi bukunca paylasirim sol ayak sakat zaten bu arada ikimizden baska kimse yok topikteBen de
Çok yapınca geliyor
İnşallah normaldir
Sen bunun cevabını netleştiriwen paylaş dqsakatlanmayalım
Canım
Yapmiyorum canim ama suan onun acısını çekiyorum bacak kaslarim alev gibi yanıyor
Sağlıksız olduğu için doymamıştır kesin. TühNasılsınız arkadaşlar benim perşembe cuma eşim evde o yüzden girme fırsatım olmuyor çok duzensiz saçma sapan bir gün geçirdim yani yediklerimin yazilacak hic bir yanı yok yinede yazsammi bilemedim aslinda karnim hiç doymadi ama sağlıksız şeylerdi hep aff aff
Yapmalısın gerçekten sonrası çok kötü oluyor hemde daha fazla etkisi görüyor insan. En azından bi 100jj olur 200-300 ip olur terlemiş olursunYapmiyorum canim ama suan onun acısını çekiyorum bacak kaslarim alev gibi yanıyormerdiven bile inemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?