- 28 Kasım 2016
- 1.179
- 2.194
- 63
- 34
Oyle de denedim olmadı ama tekrar yapayım canım sağolBen resmi bi daha çekiyorum öyle gönderiyorum yoksa hata veriyo
777 beni çok sevmiş 7ler
Masallah canımm harikasin
Oyle de denedim olmadı ama tekrar yapayım canım sağol
Hedef 65Masallah canımm harikasinçok az kalmış hedefe
sende benim gibisin bacım ne yapıp et eşyayı az alt ben çıkartıyorum çıkartıyorum bitiremiyorum kiracı olunca her evde bi sey alıyor sonra başına dertVar var olmazmı annemler ablamlar kayınvalıdemler ama eşya çok
Kız dün msj bulamadım alıntı yapacaktım kızımız olacakmış kuzum çok sevindim senin adına rabbim zamanı gelince saglıkla sihhatle kucağına almak nasip etsin inş bana dua ediyorsun demiOh oh maşallah hedefe adım adım
Napıyon hemşom durumun nasılsende benim gibisin bacım ne yapıp et eşyayı az alt ben çıkartıyorum çıkartıyorum bitiremiyorum kiracı olunca her evde bi sey alıyor sonra başına dert
Kaç la mezun olmuştun sana kim dedi ayrıl diye artılar başlar yakında71.4 çıktım
Kız dün msj bulamadım alıntı yapacaktım kızımız olacakmış kuzum çok sevindim senin adına rabbim zamanı gelince saglıkla sihhatle kucağına almak nasip etsin inş bana dua ediyorsun demi
Aynen canım onu yapmaya çalışıyorum ama kıyamıyorumsende benim gibisin bacım ne yapıp et eşyayı az alt ben çıkartıyorum çıkartıyorum bitiremiyorum kiracı olunca her evde bi sey alıyor sonra başına dert
Olmuyorsa uğraşma canım. Artık ajanlık yapıp sorun çıkarmaz herhalde kimse. Bahar kazen mune o kadar laf söyledi .Dosya yüklenirken hata oluştu diyorbirkaç kez denedim fotoyu kirptim screenshot aldım falan, var mı fikri olan?
Yükledim canım zaten gecen hafta yukleyememistim içimde kalmıştıOlmuyorsa uğraşma canım. Artık ajanlık yapıp sorun çıkarmaz herhalde kimse. Bahar kazen mune o kadar laf söyledi .
Ayyy maşallah yaaa süpersiniz canım
Tesekkurler cok mutluyum bugün yarı hedefime ulaşmış gibiyimAyyy maşallah yaaa süpersiniz canım
Hedefine de ulaşacaksın canım yaza bitecek bu işTesekkurler cok mutluyum bugün yarı hedefime ulaşmış gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?