Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

01.02.2018 perşembe

Sabah 11.30
1 kase roka salatası
1 etimek
4-5 dilim sucuk yapsız pişmiş
2 küçük dilim çekme helva

Öğle 15.00
1 kupa süt

Akşam 19.00
1kepçe taze fasulye
2 tahta kaşık prinç pilavı
Yarım acur turşusu
1.5 sb ayran

Bilmiyorum menüm çokmu olmuş az yemem gerekiyordu bugün şuan yazınca fazla geldi gözüme

Öyle yapmaya çalışıyorum ama yalnız kalınca dahada oturur düzen şimdi bazı ne nerde bilmiyom hiç

Sbah 1 yumurta peynır zeytın domates salatalık biber çeyrek simit
Öğle 1 şekersiz kahvr 2 kare bıtteer
Akşam 2 but 3 çk makarna
Ara 1 şekersi nescafe

Yapmalısın gerçekten sonrası çok kötü oluyor hemde daha fazla etkisi görüyor insan. En azından bi 100jj olur 200-300 ip olur terlemiş olursun
Jj nedir bilmiyorum canım ama.ip atlayamam kalp rahatsızlığım var nabzımi cok hizlandirmamam gerek o yuzden hafif egzersizler yapıyorum

Selamun Aleyküm
Günaydınnnnnnnnnnnnn
Günaydınnnnnnnnnnnnnnn
Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnn
Gününüz hayır Cumamız mübarek olsun canlar evimizden sağlık mutluluk huzur bereket ve sevdiklerimiz eksik olmasın inş Allah

Gunaydin kizlar tarti fotosu koyuyorum bu hafta ozel bi kilo verme cabam olmadi cunku hedef kiloma cok yaklastigim icin kendimi biraz rahat biraktim genellikle balik karides gibi urunlerle beslendim aralarda caylarimi ictim kivi greyfurt ananas tukettim su an hedef kiloma 2 kilo var telim hala yok son iki kilomu kendi halimde vermek istiyorum arkadaslarimla spor salonuna yazildik hayatimdan gayet memnunum bu hafta birinci olucam diye bir iddiamda yoktu zaten mezun olmak istiyorum takimdan ayriliyorum hayatinizda ve diyet doneminizde basarili olmanizi dilerim hoscakalin

Eklentiler

• IMG_20180202_065443.webp
    20 KB · Görüntüleme: 48
İyi gidiyor çok şükür bel ağrım dışında bi sıkıntım yok. Bebeğim kız olacak inşallah

Ayyy maşallah canım allah bağışlasın kız çocukları ayrı tatlı oluyor yaa

O mısır kesin ödem yapt

Aynen öyle eşim de bende çok istiyorduk Rabbim nasip etti çok şükür
Biz de çok istiyorduk kız 3. yü ama oğlan oldu. O da ayrı tatlı
Sen istemedikten sonra biz bişey yapamayız. Zaten tek tip beslenmeyeceksin bütün besin gruplarından alacaksın.

Diğer günler de öyle çok girmiyorsun zaten. Perşembe sağlıksız şeyler yemek ayrı bi takımı takmıyorum demek bence.

Perşembe perşembe pirinç ve turşu offffffff

Sbah 1 yumurta peynır zeytın domates salatalık biber çeyrek simit
Öğle 1 şekersiz kahvr 2 kare bıtteer
Akşam 2 but 3 çk makarna
Ara 1 şekersi nescafe

Burda da makarna

Güle güle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…