- 21 Ocak 2017
- 2.949
- 4.394
- 133
- 28
Var var olmazmı annemler ablamlar kayınvalıdemler ama eşya çokyardım eden yokmu
Öyle yapmaya çalışıyorum ama yalnız kalınca dahada oturur düzen şimdi bazı ne nerde bilmiyom hiçYavaş yavaş yerlesirsin canım, zaten ilk yerleştirdikten sonra da değiştiriyorsun anca oturuyor her şey yerli yerinekolay gelsin çok zordur taşınma yerleştirme ama zevkle yap kendi evindesin artık kendi duzenin :)
Sağlıksız diye az yedim tadımlık larla geçirdim günüSağlıksız olduğu için doymamıştır kesin. Tüh
Jj nedir bilmiyorum canım ama.ip atlayamam kalp rahatsızlığım var nabzımi cok hizlandirmamam gerek o yuzden hafif egzersizler yapıyorumYapmalısın gerçekten sonrası çok kötü oluyor hemde daha fazla etkisi görüyor insan. En azından bi 100jj olur 200-300 ip olur terlemiş olursun
Ekledim canım evet unutmuşumDün menü yazmayanlar 31i
@florence_N
F feyzax
@Yvz_Rose
lemonade17 canım takım menülerine yazmayı unutmuşsun sanırım ben baktımda telden giriyorum kaçırmamışımdır insallah.
İyi gidiyor çok şükür bel ağrım dışında bi sıkıntım yok. Bebeğim kız olacak inşallah
O mısır kesin ödem yapt1 subat menum
Sabah 3 yk yulaf bir cb sut icine azcik bal findik ceviz yabanmersini
Karisik bitki cayi
Ara turk kahvesi
Oglen
Benim pirasa yemeginden 3 kasik ve bir kase yogurt
Ara turk kahvesi
3 cizi kraker
Iki kupa bitki cayi
Aksam
Benim pirasa yemeginden 4 yk
Cok az misir kavurgasi kalorisi dusuk diye yedim
Sinirsiz cay
Biz de çok istiyorduk kız 3. yü ama oğlan oldu. O da ayrı tatlıAynen öyle eşim de bende çok istiyorduk Rabbim nasip etti çok şükür
Sen istemedikten sonra biz bişey yapamayız. Zaten tek tip beslenmeyeceksin bütün besin gruplarından alacaksın.Yüzüm yok yazmaya yediklerimi. Bu diyetisyenden sonra motivasyonum sıfıra yaklaştı. İrade falan kalmadı. Sıkıldım galiba 2 ayda aynı tip beslenmeye çalışmaktan. Onuda pek beceremedim ya neyse. Nasıl yapayım da motive edeyim kendimi bilemedim
Diğer günler de öyle çok girmiyorsun zaten. Perşembe sağlıksız şeyler yemek ayrı bi takımı takmıyorum demek bence.Nasılsınız arkadaşlar benim perşembe cuma eşim evde o yüzden girme fırsatım olmuyor çok duzensiz saçma sapan bir gün geçirdim yani yediklerimin yazilacak hic bir yanı yok yinede yazsammi bilemedim aslinda karnim hiç doymadi ama sağlıksız şeylerdi hep aff aff
Perşembe perşembe pirinç ve turşu offffffff01.02.2018 perşembe
Sabah 11.30
1 kase roka salatası
1 etimek
4-5 dilim sucuk yapsız pişmiş
2 küçük dilim çekme helva
Öğle 15.00
1 kupa süt
Akşam 19.00
1kepçe taze fasulye
2 tahta kaşık prinç pilavı
Yarım acur turşusu
1.5 sb ayran
Bilmiyorum menüm çokmu olmuş az yemem gerekiyordu bugün şuan yazınca fazla geldi gözüme
Sbah 1 yumurta peynır zeytın domates salatalık biber çeyrek simit
Öğle 1 şekersiz kahvr 2 kare bıtteer
Akşam 2 but 3 çk makarna
Ara 1 şekersi nescafe
Gunaydin kizlar tarti fotosu koyuyorum bu hafta ozel bi kilo verme cabam olmadi cunku hedef kiloma cok yaklastigim icin kendimi biraz rahat biraktim genellikle balik karides gibi urunlerle beslendim aralarda caylarimi ictim kivi greyfurt ananas tukettim su an hedef kiloma 2 kilo var telim hala yok son iki kilomu kendi halimde vermek istiyorum arkadaslarimla spor salonuna yazildik hayatimdan gayet memnunum bu hafta birinci olucam diye bir iddiamda yoktu zaten mezun olmak istiyorum takimdan ayriliyorum hayatinizda ve diyet doneminizde basarili olmanizi dilerim hoscakalin
Canımm teşekkür ederim ..Sana yazdım dün nasıl gidiyor diye etiket yapmasım mı ki niye görmedin
Sana biz şaşırdıkça motive etmek
Kendimizi hayallerimizi hatırlatmak
Menüsü sporu ile örnek olmak
Hep destek tap desteği uygulayan olmak yakışıyor
Özletme
Güzel bi Cuma olur inşallah sizin içinAh canim benimgulenyuzumsunsen yarin cuma telasi var ve ben arti gelicem onun stresinden unuttum seni kusura bakma 24 saat zaman dilimi bana yetmiyor herseye kostur offf
Sen nasılsın canım herşey yolunda mı. İstersen sen de bildirim yapGüzel bi Cuma olur inşallah sizin için
Çok şükür canım idare ediyorum sen nasılsın .?Sen nasılsın canım herşey yolunda mı. İstersen sen de bildirim yap
Ben resmi bi daha çekiyorum öyle gönderiyorum yoksa hata veriyoDosya yüklenirken hata oluştu diyorbirkaç kez denedim fotoyu kirptim screenshot aldım falan, var mı fikri olan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?