teşekkürler1kilo fark gayet iyi kuzum
Kız o tartı hangi savaştan kalma bacı
yok kız üstünden jelatinini sökmedim ondan tartı yeni sayılırKız o tartı hangi savaştan kalma bacı
Ne çekmiş senin elinden be
Canım menü paylaşmamışsın sen tam. Fazla takıma da uğramıyorsun. Sporlara da bakacağız akşam ama çok görmedim listelerde. Nasıl yapalım. Toparlansak mı
kaptanım artı gelmedimCanım menü paylaşmamışsın sen tam. Fazla takıma da uğramıyorsun. Sporlara da bakacağız akşam ama çok görmedim listelerde. Nasıl yapalım. Toparlansak mı
Tebrikler canımkaptanım artı gelmedim
Evettt 300 gr da eksik geldinkaptanım artı gelmedim
teşekkür ederim senide tebrik ederim cnmTebrikler canım
teşekkürler kaptanım valla sakat ayağımla bile spor yaptım artı gelip size yük olmayım diyeEvettt 300 gr da eksik geldintebrik ederim canım. Takım için bu çabaların için de teşekkür ederim
Emeklerine sağlık canımteşekkürler kaptanım valla sakat ayağımla bile spor yaptım artı gelip size yük olmayım diye
aynen sizlerin sayesinde çok şükür mezun olup gitmek istemiyorum çünkü burası beni frenliyor ve toparlıyorEmeklerine sağlık canımişte bu takım bilinciyle oluyor..
kaptanim çok teşekkür ederim bu gurupla tanisali tam 1 ay oldu bu bir aylik surecte tam 6.6 gr verdimsoffty yazarken demin şarj bitti gitti mi gitmedi mi bilemedim 1 kilo çok iyi canım bu hafta da süpersin tebrik ederim seni de canım.
Turşu da pilav da hemen ödem yapar canım.72.9dum galiba cuma. Dün turşu o kadar küçüktüki etki etmez diye düşündüm etmiş. Dün sabah 71.9dum. Sağlık olsun artık perşembe günleri daha çok dikkat edicem Eki Görüntüle 2105141
tebrikler cnm ewet bende çok seviyorum gitmek istemiyorumkaptanim çok teşekkür ederim bu gurupla tanisali tam 1 ay oldu bu bir aylik surecte tam 6.6 gr verdimseviyorum ben burayi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?