- 28 Kasım 2016
- 1.179
- 2.194
- 63
- 34
İnsalllahhh ben biraz yavaş gidiyorum takıma göre ama sağlam oluyor bence :)) bu gidişle herkesi mezun edip en son ben gideceğim herhaldeHedefine de ulaşacaksın canım yaza bitecek bu iş
Bende varımİnsalllahhh ben biraz yavaş gidiyorum takıma göre ama sağlam oluyor bence :)) bu gidişle herkesi mezun edip en son ben gideceğim herhalde
Amin Allah razı olsun kuzum benimÇok sağol canım inşallah hayırlısıyla nasip olur kucağıma almak. Aklıma geldikçe dualarımda sana da yer veriyorum. Allah hayırlı zamanda sana da nasip eder inşallah
Bozarmıyım dahada gaza geldim yarın nerde diye sordular çok hoşuma gitti durmak yok yola devam inş
Maşallah canım tatilde bile bozmadın ya ayrı gurır duyuyorum seninle
şimdi tartilcam sabah sisliginin inmesini bekkedim de kız kucağımdan inmiyor ki tartilayimNapıyon hemşom durumun nasıl
ihtiyaç sahibine verince için acimiyor canım hatta dahada mutlu oluyorsunAynen canım onu yapmaya çalışıyorum ama kıyamıyorum
teşekkür ederiz cnm sana da başarılarGunaydin kizlar tarti fotosu koyuyorum bu hafta ozel bi kilo verme cabam olmadi cunku hedef kiloma cok yaklastigim icin kendimi biraz rahat biraktim genellikle balik karides gibi urunlerle beslendim aralarda caylarimi ictim kivi greyfurt ananas tukettim su an hedef kiloma 2 kilo var telim hala yok son iki kilomu kendi halimde vermek istiyorum arkadaslarimla spor salonuna yazildik hayatimdan gayet memnunum bu hafta birinci olucam diye bir iddiamda yoktu zaten mezun olmak istiyorum takimdan ayriliyorum hayatinizda ve diyet doneminizde basarili olmanizi dilerim hoscakalin
Beni tarif ettiihtiyaç sahibine verince için acimiyor canım hatta dahada mutlu oluyorsun
Sende mi taşınıyorsunBen bugün ev bakmaya gidicem kiralık bana dua edin 2yer var inş fiyatı uygun güzel olur
Evet ya 4seneden fazladır aynı evde oturuyorum sürekli bir yerlerden sıkıntı çıkarıyo sabah uyandım wc ve banyo giderinden koku geliyo dün akşama kadar temizlik yapmamışım sanki sabah sular pas akıyor resmen mutfak daracık dün kayınvalideden gelirken 2tanr daire gördüm kiralık gidip bakıcam benim için merkezi sistem olması çok önemli 1liradan fazla kira dogalgaz ödüyorum hiç degilse verdigime degsin içime sinsinSende mi taşınıyorsun
Sende haklısın kira madem seni oraya bağlayan birşey yokEvet ya 4seneden fazladır aynı evde oturuyorum sürekli bir yerlerden sıkıntı çıkarıyo sabah uyandım wc ve banyo giderinden koku geliyo dün akşama kadar temizlik yapmamışım sanki sabah sular pas akıyor resmen mutfak daracık dün kayınvalideden gelirken 2tanr daire gördüm kiralık gidip bakıcam benim için merkezi sistem olması çok önemli 1liradan fazla kira dogalgaz ödüyorum hiç degilse verdigime degsin içime sinsin
Çakıldı 80de
1kilo fark gayet iyi kuzumbenden de bu wc ye cikabilseydim biraz daha fazla olurdu artık nasip Eki Görüntüle 2105105
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?