Kaptanın misafiri var akşama Ancak gelir helince haber ederiz sevgili rakibemmmKabul ederseniz kaptan haber versin cnm
2 takım içinde motivasyon olur belki
Ben senle rakip falan değilimKaptanın misafiri var akşama Ancak gelir helince haber ederiz sevgili rakibemmm
Aaaaaaaa evet değiliz aradaki açık ara farkı unutmuşumBen senle rakip falan değilim
Biride benBu takımın sporu bu mu arkadaşlar gerçekten biz bu muyuz. Tamam azalmış olabiliriz mezunlardan sonra 10 kişi kaldık.gulenyuzumsunsen ne diyor takımda olduğunuz zamanların kıymetini bilin diyor. Spor yapılmadığında ne olduğumuda anlatmış önceki yorumlarında biraz ders almalıyız.
Her ne kadar listeye yazmasada biliyoruzNiloyabebe nasıl spor yapıyor. Hedefine ulaşanlar böyleyken bu spor listesi bize yakışıyor mu?
Cuma günü yaşanan pişmanlık sadece menülerde yaşanan kaçamaktan dolayı sanıyorsanız yanılıyorsunuz.
Kalkalım bir silkelenelim böyle olmayacak diyelim.
Kendimizi her egzersiz için bir hedef koyalım bu gün bu kadar bundan bu kadar bundan yapalım diyelim akşam vaktimiz olmayacaksa sabah yapalım gece yapalım. AMA YAPALIM. Bahanelere sığınmayalım bundan birkaç hafta önce nasıl bu insanlar bu kadar spor yapıyor derdim o zaman yapan şimdide yapar. Ya Allah Bismillah demenin vakti geeldide geçiyor !!
2 subat spor ve su listesi
1.glstn99
100 squat 100 puan
120 sn wall sit 120 puan
Toplam 220 puan
2 lt su
2.bulutungokyuzu
1500 ip 300
100 bölgesel 20
100 mekik 100
Toplam 420
3. Lemonade17
500 bölgesel 100 puan
100 squat 100 puan
Toplam 200 puan
4.soffty
30dk yürüyüş 30 puan
5.ecembal
350 ip 70p
30 dk tempoluyuruyus 30 p
20 dk roman havasi 20 p
Toplam120 p
Sen ikisinide yazDün menü yazmayanlar 02şubat
S sedosss
Yvz_Rose
Kızlar siz bildirim hiç yapmıyorsunuz menüde paylaşmıyor gibisiniz takımdamısınız devam ediyor musunuz
innuk
gulenyuzumsunsen ( sen menü yazıyorsun diye senide etiketliyorum istemezsen mezunsun etiketlemeyeyim)
Bu takımın sporu bu mu arkadaşlar gerçekten biz bu muyuz. Tamam azalmış olabiliriz mezunlardan sonra 10 kişi kaldık.gulenyuzumsunsen ne diyor takımda olduğunuz zamanların kıymetini bilin diyor. Spor yapılmadığında ne olduğumuda anlatmış önceki yorumlarında biraz ders almalıyız.
Her ne kadar listeye yazmasada biliyoruzNiloyabebe nasıl spor yapıyor. Hedefine ulaşanlar böyleyken bu spor listesi bize yakışıyor mu?
Cuma günü yaşanan pişmanlık sadece menülerde yaşanan kaçamaktan dolayı sanıyorsanız yanılıyorsunuz.
Kalkalım bir silkelenelim böyle olmayacak diyelim.
Kendimizi her egzersiz için bir hedef koyalım bu gün bu kadar bundan bu kadar bundan yapalım diyelim akşam vaktimiz olmayacaksa sabah yapalım gece yapalım. AMA YAPALIM. Bahanelere sığınmayalım bundan birkaç hafta önce nasıl bu insanlar bu kadar spor yapıyor derdim o zaman yapan şimdide yapar. Ya Allah Bismillah demenin vakti geeldide geçiyor !!
2 subat spor ve su listesi
1.glstn99
100 squat 100 puan
120 sn wall sit 120 puan
Toplam 220 puan
2 lt su
2.bulutungokyuzu
1500 ip 300
100 bölgesel 20
100 mekik 100
Toplam 420
3. Lemonade17
500 bölgesel 100 puan
100 squat 100 puan
Toplam 200 puan
4.soffty
30dk yürüyüş 30 puan
5.ecembal
350 ip 70p
30 dk tempoluyuruyus 30 p
20 dk roman havasi 20 p
Toplam120 p
Yok istiyorum canım paylaşmak bundan sonra paylaşacağım inşallahDün menü yazmayanlar 02şubat
S sedosss
Yvz_Rose
Kızlar siz bildirim hiç yapmıyorsunuz menüde paylaşmıyor gibisiniz takımdamısınız devam ediyor musunuz
innuk
gulenyuzumsunsen ( sen menü yazıyorsun diye senide etiketliyorum istemezsen mezunsun etiketlemeyeyim)
Kız senin hani netin yoktu nasıl gelsin
Çok haklısın canım .
Her cümlene katılıyorum
Hayatın bize neler getireceği ni bilemeyizAaaaaaaa evet değiliz aradaki açık ara farkı unutmuşum
Görümcem geldi de bana ona bağlandım canımKız senin hani netin yoktu nasıl gelsin
unuttun herşeyi vallaBiride benDünki sporu yazmayı unutmuşum zatin sadece yürüyüş yapmıştım sabahta saat geçmişti yazamadım valla ölü topragı serptiler üzerime spor hiç aklıma gelmiyo tatil bana hiç iyi gelmedi
kapattın kapattın acıkırsan süt iç. Bence o tatlı şeyleri yiyeceğine sütlü kahve iç şekerinide at daha az zarar görürsünAkşam yemeğini de yedim
Bugün dükkanı kapattım
İnşallah
Aynen canım tamam inşallahkapattın kapattın acıkırsan süt iç. Bence o tatlı şeyleri yiyeceğine sütlü kahve iç şekerinide at daha az zarar görürsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?