Cuma Zayıflama Yarışması 12. Takım

Merhaba kizlar hayırlı aksamlar. Giremedim bir süredir.Ben annemi kaybettim
Kuzum benim rabbim sabır versin inş Allah çektikleri günahlarına kefaret olsun yaşadıklarını çektiklerini sen gördün acıları dindi böyle düşün çok zor biliyorum ama elden bişey gelmiyor mekanı cennet peyganber s.a.v efendimize komşu eylesin inş kuzum benim

Sabah kahvaltım saat 12.00
2bardak şekersiz çay
3kaşık köy peyniri
1tane zeytin
2dilim tam bugday ekmegi

Ara ögün saat 14. 00
1tane elma

Akşam yemegi saat 18.00
1porsiyon İskender
Salata
1kutu cola

1.5litre su

Sabah kahvaltım saat 12.00
2bardak şekersiz çay
3kaşık köy peyniri
1tane zeytin
2dilim tam bugday ekmegi

Ara ögün saat 14. 00
1tane elma

Akşam yemegi saat 18.00
1porsiyon İskender
Salata
1kutu cola

1.5litre su
Bu gün bende iskenderi düşündüm acaba dışarde yesem yarım porsiyon pidesiz yada az pideli falan yapıyorlarmı diye

Güzel bir paylaşım inşallah uygularız canım
Elimden geldiğinca birşeyler yazayım dedim illaki bilinen şeylerdir ama olsun. Leptin hormonuda karatayda yazıyor onuda okumayanlar için yazayım dedim. Biz birbirimize yardımcı olmazsak kim olucak. Elimden gelsede yememeniz gerekenleri yiyeceğiniz anda selena gibi çıksam desemki cıss yemek yok onu

Bu gün bende iskenderi düşündüm acaba dışarde yesem yarım porsiyon pidesiz yada az pideli falan yapıyorlarmı diye
Aslında güvece gittik ama meşhur bi yer vardı kapanmış bizde İskender yemeye gittik doymadan kalktım diye bilirim valla 2çk pilav üzerine 3yaprak döner altına avuç içi kadar minik minik pide koymuşlar yogurt yenile bilir aslında kaçamak olmadı bi Cola Cıs oldu oda nazar boncugu olsun

Aynen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…