- 28 Kasım 2016
- 1.179
- 2.194
- 63
- 34
Maşallah sana canım6 Şubat spor listesi
1.lemonade17
100 jj 100 puan
100 mekik 100 puan
10 dk eliptik 30 puan
850 bölgesel 170 puan
500 ip 100 puan
Toplam 500 puan
Olsun bugün de böyle olsun kaptanımAynen ben de öyle yedim.
Toplarım inşallah bakalım.
Mesleğin ne canım ne mezunusun?Vatan bilgisayardan aradılar kasiyer olarak ada kaldım gitsemmi diye
Sagol canim insallah, sayenizdeMaşallah sana canım
En kısa zamanda hedefe ulaşacağına inanıyorum
Sagol canim insallah, sayenizde
yedim yedim nesfit yaptimYe canim bence biraz daha geç olmadan
paylaşmak ister misin kaptanimAy ben bu gün hayatımdaki en en en en en kalorili günü yaşadım sanırım. Yemediğim kalmadı. Moral bozukluğuyla tatlı tuzlu ekşi acı her şeyi karıştırdım. Hem ağladım hem yedim
neymiş canım nedeni nasıl buldunuz
Benim duygusal biliyorum millet üzülünce yemekten kesilir ben yemeğe veriyorum kendimi
Sağol canım inşallah
Sen daha çok yapardın neden böyle oldu
Afiyet olsun canım. Ben de çay içiyorum
süpersin yaaa maşallah sana ben de başlamak istiyorum yeniden ama bi türlü motive olamıyorum
Çay içiyorum :)
Lisede bilişim web tasarımıMesleğin ne canım ne mezunusun?
Herşeyden var maşallah bu gün iyisin6 Şubat spor listesi
1.lemonade17
100 jj 100 puan
100 mekik 100 puan
10 dk eliptik 30 puan
850 bölgesel 170 puan
500 ip 100 puan
Toplam 500 puan
Kız keşke evde olsaydım yerdimde işte. Bu gün çok kötü oldu neyse artık. Severim salata ama kendi yaptığımıAkşam yemeğiyse yanına bir şeyler daha ye diyecektim de baya oldu dimi. Sevmiyor musun salata? Acikirsan yoğurt falan yersin
Misafirim vardı kuzum gelen giden oluyor gelen evı gezıyor heryerı temız ve toplu tutmam şart ee bide günlük rutin işler olunca telefonu elime almaya fırsatım olmuyorr yarında manisaya gidicekmişizGamzemdwf nerdesin kısçe
Bana spor konususnda cok faydali oluyor ben ki heryere arabayla giden biriyim isim geregi cok da oturdugum.oluyor bazen sizden goruyorum.ip atliyorum birsuru hareket ismi ogrendim cok az spor yapiyorum evet ama eskiden hic yapmiyordummmmmArkadaşlar motivasyon önce kendi içimizde, önce kendimiz motive olalım ki etrafımıza da bir faydamız olsun. Kimseyi buraya yazmıyor diye motivasyon sağlamıyor diyemeyiz, kimileri burada yazılanları okuyarak motive olur, kimi insan da buraya yazarak. Ben kendi adima motivasyonum yüksek buraya girince de yükseliyorçıkmak isteyenlere de saygı duyuyorum, bende bir ara düşünmüştüm ama şimdi iyiki çıkmamışım diyorum
Valla bu bir hafta daha sürer desene yoruldun iyiceMisafirim vardı kuzum gelen giden oluyor gelen evı gezıyor heryerı temız ve toplu tutmam şart ee bide günlük rutin işler olunca telefonu elime almaya fırsatım olmuyorr yarında manisaya gidicekmişiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?